Oglas
· · Komentari: 0
PANTALONE

Danju ili noću - obucite šljokice i samo SIJAJTE

Naročito su moderne svetlucave pumparice, a vinil će se ovog leta nositi u svim bojama.

1592579361_Srebrne.png
Foto: Depozitfoto
Oglas

Za nošenje pantalona od sjajnih (veštačkih) materijala ove godine nije vam potreban nekakav svečani povod.

Pročitaje još: Odaberite za sebe pravi: Pogledajte koje KUPAĆE kostime će nositi DAME na plažama ove sezone (FOTO)

Nosite ih i danju Foto: Depozitfoto

Možete da ih odenete i u toku dana, čak i na posao, jer sjaj srebra i zlata nas je preplavio i odavno se ne vezuje samo za noćne izlaske.

Naročito su moderne svetlucave pumparice, odnosno pantalone koje su stegnute na zglobovima i krojene kao donji deo trenerke. U zavisnosti od toga šta uz njih odenete i obujete, svrstaćete se u grupu glamuroznih ili osoba koje teže sportskoj eleganciji.

Pored metalnog vinil će se nositi u svim bojama.

Osim metalnog, vinil će ovog leta imati i plavi sjaj, ružičasti, zeleni...

Ako vam pumparice ne stoje dobro, tu su i klasični modeli pantalona, koji deluju elegantnije, a i kompletna odela koja sijaju.

Pročitajte još: Ovo morate probati: ZARĐALI nokti koji ZVECKAJU! (VIDEO)

Za vrele dane na raspolaganju su vam i srebrni i zlatni šortsevi, kao i kratki, mladalački kombinezoni, koje možete da nosite uz patike, ali i visoke štikle.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas