· · Komentari: 0
TUGA

Dara Bubamara se rasplakala u emisji: Pevačica progovorila o tragedijama koje dioživela (VIDEO)

Pevačica progovorila o teškim trenucima

1622013558_dara-budamara.jpg
Foto: Youtube printscreen/Amig show

Dara Bubamara, gostujući u jednoj emisji, govorila je o protekloj godini i teškim trenucima kroz koje je prošla, zbog smrti bliskih ljudi.

Pročitajte još: Devojke iz grupe Hurricane PRE I POSLE ESTETSKIH ZAHVATA: Ivana pretrpela najveću TRANSFORMACIJU! (VIDEO/FOTO)

Iako joj u ljubavi cvetaju ruže i uživa u vezi sa 24 godine mlađim dečkom, Dara je u prošloj godini izgubila sebi drage i bliske ljude. Pored kolega koje su preminule od poslednica korona viruse, pevačica je otkrila da su je izgubila i bivšeg svekra i svekrvu, koje je volela kao svoje roditelje:

- Pored kolega koje smo izgubili, izgubila sam bivšeg svekra i svekrvu. To mi je jako teško, veliki gubitak. Ja sam najlepše godine proživela sa njima u Parizu, dok smo živeli. Mog sina je to jako povredilo, volela sam ih kao roditelje. Pozdrav za Milana i za Kostu - rekla je Dara kroz ivica.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.