Oglas
· · Komentari: 0
OTVORENO

Darko Lazić konačno priznao da ga je verenica napustila: "Nismo zajedno više"

Darko Lazić konačno je priznao da ga je verenica, Marina Gagić, napustila

1623240726_darko.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Prva
Oglas

Iako je pevač mesecima demantovao navode o raskidu sa Marinom Gagić, Darko Lazić, konačno je skupio hrabrosti da prizna, da više nisu zajedno.

Pročitajte još: Bivši muž Tanje Savić izneo šokantne detalje: "Ona ne želi da dođe po decu"

- Više nisam sa Marinom, nismo više zajedno - rekao je kratko Darko Lazić, a potom dodao da više ništa o tome ne može da kaže na ovu temu. 

Marina je juče prvi put javno progovorila o raskidu i ispričala šta se zapravo dogodilo. Nije bila srećna sa pevačem koji je nakon nesreće nastavio život po starom.

 

"On je slobodan čovek"

- Mi nismo ni zakazali svadbu da bismo je otkazali. Darko i ja ne živimo zajedno već sigurno četiri meseca. On je slobodan čovek, može da radi šta hoće. Razlozi su jasni. Smatram da mu ne priliči ovakvo ponašanje, ali Bože moj, njegov život, njegova stvar. Mislim da je krajnje vreme da se stavi tačka na ovo sve", rekla je Marina, a potom se osvrnula na sina Alekseja.

Pročitajte još: Adila Maksutovića svi znate, a evo kako izgleda njegov brat! (FOTO)

- Ja se osećam odlično, konačno imam zasluženi mir sa svojim detetom. Aleksej je najvoljenije i srećno dete, ljubav mu se pruža non stop, u centru pažnje je u mojoj porodici" , ispričala nam je Gagićeva koja je rešila da stavi tačku na ovu priču.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas