· · Komentari: 0
ISKRENO

Darko Lazić otkrio šta misli o Zvezdama Granda: Decu nikada ne bih pustio tamo

Pevač prvi put javno progovorio o takmičenju

1620468356_darko.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Prva

Darko Lazić 2012. godine, odneo je pobedu u takmičenju za Zvezde Granda. Iako mu je pobeda u ovom šou programu donela ogromnu popularnost, pevač ističe da nikada svoju decu ne bi pustio da se takmiče.

Pročitajte još: Kao sav NORMALAN SVET: Tata sa PIVOM, a mama bi da odmori! Evo koji PAR SA SRPSKE SCENE uživa na livadi (FOTO)

Pevač kaže, da su Zvezde Granda izgubile na kvalitetu poslednjih godina i da se sve svelo na neki šoubiznis, tako da vreme kada se on takmičio i sada, nikako ne može da se poredi.


- "Zvezde Granda" kada smo se mi takmičili su bile "Zvezde Granda", ovo danas se svelo na šoubiznis - izjavio je pevač u emisji "Eksluziv" i dodao otkrio da decu nikada ne bi pustio u takmičenje:

- Ne bih ih pustio - zaključio je pevač.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.