Oglas
· · Komentari: 0
OTVORENO

Darko Lazić progovorio o bivšoj supruzi: "Ana je ispala veliki je čovek"

Pevač ispričao do sada nepoznate detalje

1611503256_darko.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Prva
Oglas

Darko Lazić, neko vreme bio je u zategnutim odnosima sa bivšom suprugom Anom Sević, kada je optužio da mu godinu dana nije dozvolila da vidi ćerku Lorenu. Ipak, pevač se javno izvinio i otkrio da su njih dvoje u sada veoma korektnim odnosima.

Pročitajte još: Marina Tucaković posle dužeg vremena u javnosti: Evo kako izgleda (FOTO)

- Mi smo u korektnim odnosima, čujemo se stalno oko deteta. Nikada nismo bili u svađi, samo smo imali neke neraščišćene stvari, a to smo završili - rekao je Darko i dodao:

- Sad je sve super, sve dolazi na svoje. Tužba za alimentaciju o kojoj se piše ne postoji. Šta je bilo bilo je, nešto treba da ostane među nama. Samo ću da kažem da je sve raščišćeno. Čim sam saznao da se porodila, hvala milom Bogu, poželeo sam da taj mali anđeo bude živ i zdrav - kaže pevač i otkrio da joj je čestitao rođenje ćerke.

- Njoj i Danielu sam poželeo puno sreće. Ana je upoznala Alekseja, išao sam sa njim po Lorenu i mislim da ga je tada videla. Preko telefona jeste sigurno. Kad sam rekao da mi nije dala godinu dana da vidim Lorenu, sve je to izrečeno u nekom besu. Ja sam se pogrešno izrazio.  Kad je čovek besan, svašta kaže. Bitno je da je sada sve lepo i da će biti. Razne stvari ti se skupe, iznerviraš se na glupost i odreaguješ. Ali, hvala Bogu, pa se sve vrati na normalu kad su zreli i normalni ljudi. Ana mi je izjavila saučešće kad mi je otac preminuo. Poslala mi je suzu, pošto nije mogla da dođe na sahranu jer se tek porodila - ispričao je pevač i dodao:

- Lep venac je poslala u njeno i Lorenino ime. Svaka joj čast na tome. Ispala je veliki čovek. Ona nikad nije bila nečovek. Mi u afektu svašta kažemo a ne mislimo. Veličinu čoveka pokazuje to koliko može da oprosti - rekao je Lazić.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas