· · Komentari: 0
ZANIMLJIVO

Dečak (4) otišao u šumu da se igra, a doneo je NEŠTO što je njegovu majku ostavilo u ŠOKU (FOTO)

Neobičan događaj.

1611913929_Depositphotos_235769466_s-2019.jpg
Foto: Depozitfoto

Majka ovog dečaka je podelila svoje oduševljenje kada je njen četvorogodišnji sin doveo lane kuće. Stefan Brovn je bila na odmoru u Virdžiniji, kada se njen sin Dominik pojavio na ulazim vratima sa životinjom, kojoj je bilo potpuno prijatno u društvu dečaka. Ona je na svom Fejsbuk profilu podelila sliku, napisavši u opisu: "Dominik je izašao napolje i doveo lane". 

Pročitajte još: Najverniji čovekov prijatelj: Pas čekao vlasnika nedelju dana ispred bolnice

NJen snimak se svideo mnogima, lajkujući ga i deleći ga na društvenim mrežama. Prisećajući se šta se dogodilo, Stefani je rekla:

- Okrenula sam se, i videla sam ga. Lane i on. Bilo je čudno. Pomislila sam: "Nema šanse da ovo vidim, um se poigrava sa mnom". 

Pročitajte još: Danas je SVETSKI DAN ZAGRLJAJA: Proslavimo ga uz distancu koja kaže - LJUBAV

Ona kaže da je bila u šoku u prvom trenutku, a posle je odmah ugrabila telefon kako bi zabeležila ovaj događaj. Nakon toga, zamolila je sina da lane odvede šumu, jer ga tamo čeka njegova majka.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.