Oglas
· · Komentari: 0
DIRLJIVO

Dečak (7) napravio kraljici Elizabeti mozgalicu kako bi je oraspoložio u izolaciji: Pogledajte šta mu je odgovorila (FOTO)

Timoti Maders zabrinuo se da bi kraljici Elizabeti bilo teško pa je osmislio način da je zabavi

1595515496_photojoiner_photo-2-.png
Foto: Fejsbuk/Message of Hope
Oglas

Sedmogodišnji Timoti Madres iz Britanije napravio je specijalnu mozgalicu za kraljicu Elizabetu kako bi joj izolacija zbog pandemije virusa korona lakše pala uz malo zabave. Naime, kako su preneli britanski mediji,  dečak je bio zabrinut da je kraljica tužna i zato je rešio da joj pošalje osmosmerku koja će je "uposliti". Nije očekivao da će mu kraljica odgovoriti!

Pročitajte još: PAZITE ŠTA BI USKORO MOGLO DA ZAMENI BATERIJE: Možda vam se čini malo GADLJIVO, ali bilo bi revolucionarno

Kraljica Elizabeta poslala mu je pismo u kojem se zahvalila na pažljivoj mozgalici, a pismo je lično potpisala. Timoti je bio oduševljen i rekao je da mu je veoma drago što joj se dopala njegova osmosmerka. Džo Maders, dečakova majka, podelila je sa pratiocima na društvenim mrežama ovu priču, koja je privukla veliku pažnju javnosti.

Timoti je u pismu napisao sledeće: "Draga kraljice Elizabeta, verovatno se osećate tužno i usamljeno u izolaciji, pa sam Vam napravio osmosmerku kako bi Vas oraspoložio."

Pročitajte još: Tokom korone sva deca OVO RADE, a jedan dečak je zbog toga doživeo MOŽDANI UDAR (VIDEO)

Da li je kraljica rešila Timotijevu mozgalicu još uvek se ne zna.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas