· · Komentari: 0
EMOTIVNO

Kao dete mrzeo je svgog oca, a nakon što je otkrio veliku TAJNU gorko je ZAŽALIO (VIDEO)

Deca često umeju da budu jako surova i da osude svoje roditelje ukoliko nemaju novca da im ispune svaku želju.

1595592686_decak.jpg
Foto: YouTube printscreen /Viddsee

Upravo ova priča govori o jednoj takvoj situaciji i dečaku koji je mrzeo svog siromašnog oca dok nije otkrio veliku tajnu.

Pročitajte još: Pripremite se za DUBLJI SAN i SREĆNIJE SNOVE - 5 jednostavnih trikova

Naime, ova dirljiva priča pod nazivo "Dar" nastala je u Singapuru, a govori o dečaku koji se stidao svog siromašnog oca i često je umeo i da ga mrzi, jer nije ispunjavao njegove želje. Za svog oca mislio je da nije previše pametan, kao što su bili očevi njegovih drugara. Nije ga video kao inspiraciju, a često mu se činilo i da ume da bude veoma okrutan prema njemu. Želeo je da bude uspešniji od njega i to se dogodilo upravo kada je primljen na fakaltutet i nakon što se zaposlio.

Pročitajte još: "Teško je upoznati ljubav svog života": Devojka je odlučila da PUŠTA BRADU i za to ima SNAŽAN razlog (FOTO)

Nije imao previše vremena da obilazi oca, ali nakon smrti oca, konačno je shvatio sve. Pogledajte video koji vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim i saznajte šta je nateralo sina da promeni mišljenje o svom tati:

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.