Oglas
· · Komentari: 0
RAZVOD

Definitivno KRAJ: Razvode se Kim Kardašijan i Kanje Vest

Kraj ljubavi

1609939839_kim.jpg
Foto: YouTube printscreen /Entertainment Tonigh
Oglas

Kim Kardašijan i Kanje Vest, definitivno će se razvesti, a poznata starleta je prema pisanju američkih medija, već angažovala advokata.

Pročitajte još: "Neće biti isto bez njega, ali život ide dalje"... Darko Lazić otkrio kako će nakon smrti oca proslaviti Božić

- Kim je već angažovala advokara, a iako želi da sve zadrži daleko od očiju javnosti, neke stvari bile su svima vidljive - rekao je izvor blizak paru i dodao:

- Već duže vreme ne nosi burmu, a Kanje je božićne praznile proveo u vili odvojen od porodice. Kim ga je zamolila da neko vreme provedu razdvojeni kako bi mogli dobro razmisliti o svemu, ali ona je znala da joj je već svega dosta.

Zasitio se svega. Iako su ranije pričali o razvodu, sada je zaista ozbiljno

Blizak prijatelj Kanje Vesta kaže da on više ne može da izdrži život kakav vode Kardašijanovi:

Kim i Kanje venčali su se 2014. godine, ali popularnoj starleti ovo nije prvi razvod. Pre muzičara bila je u kratkom braku s košarkašem Krisom Haprisom, ali je ljubav ubrzo pukla. U braku sa Vestom, dobila je četvero dece - ćerke Nort i Čikago, kao i sinove Seinta i Psalma. 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas