· · Komentari: 0
NOVA SERIJA

Dejan Stanković rame uz rame sa Lazom Ristovskim: Legendarni fudbaler DOBIO ULOGU u novoj seriji DRIM TIM

Proslavljeni fudbaler, oprobaće se i kao glumac

1595931530_dejan_stankovic_01062020_0014.jpg
Foto: Ataimages

Trener FK Crvena Zvezda, Dejan Stanković nedavno je dobio ulogu u seriji koja će od jeseni početii sa emitovanjem pod nazivom Drim Tim.

Pročitajte još:  KORONA stiže i na male ekrane: Popularna serija "Uvod u anatomiju" u sledećoj sezoni baviće se pandemijom kovida 19

Proslavljeni fudbaler, danima je ulogu uvežbavao na stadionu Trudbenika, u društvu Nenada Milijaša i Lazara Ristovskog. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#anightnotforeveryone 🔵⚫️🔵⚫️

A post shared by Dejan Stankovic (@dejanstankovic) on - Prvi put sam pred kamerama u ovakvom projektu. Kad vas pozove legenda kao što je Lazar Ristovski, nema odbijanja. Ovo je za mene veliko zadovoljstvo. Znam šta treba da igram. Mislim da je lepo da se ispriča jedna ovakva priča. Imao sam priliku da upoznam jednog od braće Olaverić i mislim da mi je sudio utakmicu kao kadetu. U životu, kao i na filmu, čuda se dešavaju, pa u sportu nije nemoguće da neki mali klub napravi veliki uspeh. Samo ja mogu da igram Dejana Stankovića. Šalim se, naravno da bih dopustio i nekom drugom. Ne znam ko bi mogao da me odglumi. Imam drugare koji su glumci, pa neka se oni dogovore - rekao je u šali fudbaler na konferenciji za medije.

- Prvi put sam pred kamerama u ovakvom projektu. Kad vas pozove legenda kao što je Lazar Ristovski, nema odbijanja. Ovo je za mene veliko zadovoljstvo. Znam šta treba da igram. Mislim da je lepo da se ispriča jedna ovakva priča. Imao sam priliku da upoznam jednog od braće Olaverić i mislim da mi je sudio utakmicu kao kadetu. U životu, kao i na filmu, čuda se dešavaju, pa u sportu nije nemoguće da neki mali klub napravi veliki uspeh. Samo ja mogu da igram Dejana Stankovića. Šalim se, naravno da bih dopustio i nekom drugom. Ne znam ko bi mogao da me odglumi. Imam drugare koji su glumci, pa neka se oni dogovore - rekao je u šali fudbaler na konferenciji za medije.

Serija je inspirisana istinitim događajem, koja prati lik fudbalskog fanatika i oca jedanaest sinova – Ilije Ike Srdića.

Pročitajte još: Slavni Ros iz "Prijatelja" otkrio DETALJE o specijalnim epizodama serije: Neće biti klasična

Serija će imati 12 epizoda, a pored pored Lazara Ristovskog i Dejana Stankovića, prvi put na filmu pojaviće se i fudbaler Crvene Zvezde Nenada Milijaša. U seriji igraju i Tanja Šojić, Milutin Mima Karadžić, Jelisaveta Orašanin i mnogi drugi.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.