Oglas
· · Komentari: 0
SPORT

DEJVID BEKAM - Važio je za NEODOLJIVOG sportistu, a danas ima OVAJ problem (FOTO)

Igrač koji je uveo modu u fudbal.

1595319639_Depositphotos_239733204_s-2019.jpg
Foto: Depozit
Oglas

Dejvid Bekam, modna i sportska ikona, od početka svoje karijere postavljao je modne standarde.

Ovaj Englez je žario i palio fudbalskim terenima, ali i crvenim tepisima, zbog čega je postao sinonim za stil među fudbalerima.

Pročitajte još: Ispovest poznate pevačice: Rad sa Bijonse je bio MUČENJE

Mnogi ga pamte iz perioda kada je igrao za "crvene đavole", kao plavokosog i večito šarmantnog fudbalera.

Brojni muškarci su mu zavideli na izgledu i neobičnim frizurama, a žene je oduvek ostavljao bez daha.

Godine čine svoje!

Naime, pre izvesnog vremena Dejvid Bekam je uslikan ispred jednog lokala u Barfordu, a na fotografijama se vidi da su Bekama stigle godine, kosa mu je značajno opala.

Pročitajte još: Ana, poznati psiholog, pronađena MRTVA u hotelskoj sobi: Kraj NAGOG TELA bila je TAŠNICA, a UŽASNU istinu o njenom životu niko NIJE ZNAO

I pored presađivanja kose koje je radio pre nekoliko godina i mnogo potrošenog novca, Bekam ima problem sa kojim se poistovećuju mnogi sredovečni muškarci. 

Iz tog razloga u poslednjim mesecima, na društvenim mrežama, Bekama smo stalno viđali sa kapom na glavi.

Evo kako sada izgleda nekadašnji najpoželjniji muškarac.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas