· · Komentari: 0
HOLIVUD

DEMANTOVALI SVE: Amal Kluni ipak NIJE TRUDNA! Oglasio se poznati par povodom tvrdnje da će ponovo postati roditelji (FOTO)

Amal i Džordž Kluni u poslednje vreme su na naslovnim stranama stranih medija zbog glasina o trudnoći.

1627908337_klunijevi.png
Foto: Printskrin/Jutjub/Harper's Bazaar UK

Iako se u poslednjih par dana pričalo da je Amal Kluni, supruga poznatog holivudskog glumca Džordža Klunija u drugom stanju, predstavnica za medije ovog slavnog para objasnila je da je reč o tračevima i demantovala je glasine.

- Priče koje govore da je Amal Kluni trudna nisu istinite - rekla je kratko PR menadžerka za strane medije.

Pročitajte još: Da li ovo znači POMIRENJE? Kim Kardašijan uradila nešto neočekivano za bivšeg muža: "Zauvek ću biti Kanjev najveći fan" (FOTO)

Glasine o njenoj trudnoći počele su nakon paparazzo fotografija, na kojima je Amal prekrila stomak haljinom "sumnjivog" kroja.

Podsetimo, prošle nedelje je i izvor za američki magazin "OK!" otkrio da se Klunijevi pripremaju za dolazak bebe, i da su navodno lepe vesti saopštili prijateljima na večeri u njihovom omiljenom restoranu "Il Gatto Nero", a pojedini mediji su preneli da par čak očekuje i blizance.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Clooney Fan (@georgeandamal)

Ipak, ove glasine nisu istinite, tako da Ela i Aleksandar, blizanci koje je Amal donela na svet pre četiri godine, neće za sada dobiti ni brata ni sestru.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.