· · Komentari: 0
SAVETI STRUČNJAKA

Dermatolog slavne manekenke Kendal Džener otkrio: Ove greške najčešće prave devojke sa aknama

Možete li verovati da je prekrasna manekenka Kendal Džener dugo patila zbog bubuljica?

1610897816_Depositphotos_195648538_s-2019.jpg
Foto: Depozit

Lepa Kendal danas ima tako dobar ten da ponosno reklamira kozmetičku kuću Estee Lauder, ali to možda ne bi bilo moguće bez pomoći njenog dermatologa, doktorke Kid.

Kendal je kod ove slavne doktorke 3 godine odlazila na laserske tretmane i različita čišćenja kako bi dobila čist, zaglađen ten, a mlada lepotica odlučila je da progovori o svojoj koži i pomogne svojim fanovima uz nekoliko važnih saveta.

Foto: Depozit

Pročitajte još: ŠMINKERKA naše voditeljke otkriva: Čim se završi snimanje Jovana Joksimović uradi OVU stvar

Na službenoj stranici Kendal Džener, dr Kid je otkrila kako, kad je nečista koža u pitanju, nije toliko stvar u onome što ne činiš, već u onome što činiš.

- Pilinzi, rotirajuće četke i peškiri za pranje lica ne dolaze u obzir! - poručila je dermatologinja.

Nečistoj koži morate pristupati nežno i dobro je oprati rukama. 

- Često imam pacijente koji kupuju hrpu kozmetičkih proizvoda i troše jako puno novca kako bi im koža izgledala još gore - istakla je doktorka Kid.

Pročitajte još: Kako Kejt Midlton održava liniju: Vojvotkinja voli sport, a ovo joj je omiljena vežba

Korišćenje bilo kakvih jakih preparata (poput četke za čišćenje) može izazvati crvenilo i upaliti bubuljice, što će stanje učiniti još gorim.

Držite se jednostavnih stvari koje deluju - gelova za čišćenje i hidratantnih maski, kao i hidratantnih krema koje kontrolišu izlučivanje sebuma.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.