· · Komentari: 0
VASPITANJE

Dete je dobro? Odlikujte ga tako što ćete ORDEN napraviti sami (Foto)

Ukoliko dete redovno prati nastavu, piše domaći, sklanja za sobom, radi sve što mu se kaže, nema razloga da ne dobije orden.

orden5.jpg
Foto: A. M.
Potrebno za orden
Foto: A. M.

Ordenje se dobija kada su vremena teška, a dobro dete ne zaslužuje da se razlikuje od ostalih heroja.

Pronađite lepak i napravite orden za malog heroja.

Pročitajte još: Deca će biti oduševljena i tražiće još: Potrebni su vam papir i flomasteri da napravite ČETIRI VOJVODE

Potrebno je nabaviti papir, šarene salvete, makaze, lepak i, na kraju, zihernadla. Rašire se stare "Večernje Novosti" i spremni ste za rad. Uz pomoć malog tanjirića ili nekog drugog poklopca napravite olovkom krug po belom papiru. Isecite krug i flomasterom napišite ime osobe koja dobija orden, uz epitet najbolji, najposlušniji i slično.

Ukras se lepi sa zadnje strane Foto: A. M.

 

Poruka na ordenu mora da bude lična, da dete prepozna zaslugu za koju je odlikovano.

Krep papir ili šarene salvete treba da se iseku na trake. Za devojčice treba birati što šarenije, a za dečake je idealno napraviti trobojku. Naprave se falte od traka ili se zgužvaju, pa se zalepe u krug. Najlepše je ukrasiti orden sa tri boje, ali i jedna je dovoljna.

Pročitajte još: TRI razloga zašto su BAJKE bolje od crtanih filmova

Na kraju se sa zadnje strane zakači zihernadla da bi dete moglo da se odlikuje!

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.