· · Komentari: 0
ZANIMLJIVO

KAKAV PEH! Mlada pokazala fotke sa venčanja, a zbog onog što je URADILA najbolja drugarica više sa njom NE RAZGOVARA

Venčanje predstavlja najlepši događaj kome možete da prisustvujete

1595583708_deverusa.jpg

Ukoliko se dogodi da nije sve po planu, žene umeju jako da se naljute. To je slučaj i sa jednom deverušom, koja se nakon svadbe jako naljutila na svoju najbolju drugaricu koja se udavala, kada je shvatila da je njen izgled izmenila potpuno na fotografijama.

Pročitajte još: Otkriveno MISTERIJA prelepe TIJARE sa venčanja princeze Beatris (FOTO)

Foto: despositosphotos

Naime, mlada je napravila posebnu kolekciju slika sa venčanja, na kojima se nalazi samo sa svojim najboljim prijateljicama, a kada je deveruša po imenu Heder, videla da se na slikama ona dosta razlikuje od svojih drugarica, bila je veoma ljuta na svoju drugaricu. Kada su došle na večeru i počele da gledaju slike sa venčanja, primećeno je da Heder izgleda besprekorno  u odnosu na druge devojke i da se njen izgled mnogo razlikuje na tim fotografijama od onih koje su dobile na svadbi. U tom trenutku jako se naljutila i besno pitala drugaricu, zašto je uradila tako nešto.

- Heder se veoma naljutila i pitala me šta sam uradila sa fotografijama. Objasnila sam joj da je u pitanju lični album i da nema potrebe da ljuti. Ipak, veče se završilo velikom svađom za koju mislim da je nepotrebna.

Pročitajte još: Kada ste se venčali? Ako ste omašili GODINE, možete imati velike probleme sa ALKOHOLIZMOM

Heder je ipak smatrala da je osramoćena, jer izgleda drugačije i o tome je pisala na društvenim mrežama, pa su ostale devojke zamolile mladu da promeni slike. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.