Oglas
· · Komentari: 0
ŠOK

Devojka Darka Lazića isprozivala Marinu Gagić: "Ja ću biti mama Alekseju kad se udam za Darka, šta joj nije jasno?"

Svađa između bivše i sadašnje partnerke pevača Darka Lazića intrigira javnost već danima

1627633447_darko-layic.jpg
Foto: Youtube printscreen/TV Pink
Oglas

Naime, Barbara Bobak ne prestaje da provocira Marinu Gagić, bivšu verenicu svog dečka Darka Lazića, ali joj ni majka folkerovog sina ne ostaje dužna.

Pročitajte još: Glumica Mirjana Karanović otišla korak dalje: Napravila improvizovani bikini (FOTO)

Nakon što ju je, kako su pisali mediji, Marina pozvala, vređala je i pretila joj da će je prebiti, Barbara je istakla da je Darkova bivša za nju totalno nebitna.

Barbara šokira izjavama, a spominje i malog Alekseja

Pevačica koja se okušala u poslednjoj sezoni "Zvezda Granda" kaže da Marina na sve načine pokušava da joj se umeša u vezu sa Darkom, sa kojim uživa već nekoliko meseci. Ona se sada osvrnula i na pretnje koje joj je Gagićeva uputila pre nekoliko dana, kad je saznala da je Barbara izjavila da je Marinin i pevačev sin zove "mama". Bobakova je potvrdila da je do telefonskog poziva zaista došlo, ali da nije dozvolila da Gagićeva ode predaleko u svojim pretnjama.

- Koga, bre, boli k***c za Marinu više? Što se ona nama meša u vezu kad je ne pominjemo uopšte i nebitna nam je totalno? Darko i ja uživamo, ona je devojka ljubomorna na nas. Na njene pretnje ne obraćam pažnju, smešna mi je. Normalno da ću ja sutra kao Darkova žena biti mama njegovom sinu, ne znam šta joj to smeta? - rekla je Barbara za "Kurir".

Za Darka tvrdi da je ljubav njenog života 

- Danas smo Darko i ja razdvojeni i već mi mnogo nedostaje. On ima nastup u Bosni, a ja sam tu na nekom veselju, evo me na pauzi. Radim samo tako, razbijam se od posla. Darko je ljubav mog života, mi smo kao jedno. Više neću da dajem izjave, nemojte me zvati, a počinje mi i blok, moram da prekinem - završila je Barbara.

Podsetimo, do otvorenog sukoba između Marine i Barbare došlo je nakon što je Barbara u jednom intervjuu pomenula Darkovo i Marinino dete, a Gagićeva joj je zatim zapretila i da će je prebiti ako se još jednom bude usudila da pomene njenog sina Alekseja.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas