Oglas
· · Komentari: 0
IZNENAĐENJE

"Kao što znate, nisam bila pozvana..." Devojka na venčanju BIVŠEG DEČKA napravila skandal - mlada POBEGLA

Mladićeva baka savetovala devojku da dođe na proslavu

1592479307_wedding-1255520_640.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Niko ne voli bivše na svom venčanju, a kamoli trudne nekadašnje saputnice. Upravo to se dogodilo na venčanju u Britaniji kada je bivša mladoženjina devojka upala na proslavu i "slučajno" se izlanula da je trudna! Mlada je ostala zapanjena.

Pročitajte još: Mama je pregledala detetov domaći i ostala ŠOKIRANA - mogla je da upadne u veliki PROBLEM (FOTO)

Devojka i mladoženja bili su u vezi tri godine, a nedugo zatim upustio se u vezu sa sadašnjom suprugom. Na venčanju je rekla: "Kao što ste pretpostavljali nisam bila pozvana niti mi je on išta rekao o ovome iako se čujemo svakog dana. Saznala sam od njegove bake sa kojom sam inače veoma bliska i ona mi je predložila da dođem. Mislim da ne voli mladu."

Pročitajte još: Svako ko ulazi kod Putina mora da prođe kroz POSEBAN TUNEL, a znate li ZAŠTO? (VIDEO)

Baka ju je naterala da sedne za sto pored cele porodice. Kako je ispričala, bilo joj je čudno, ali je poslušala baku. Pošto su mladenci ubrzo stigli, mlada joj je prišla i čestitala na trudnoći. Bivša joj se zahvalila i rekla da jedva čeka da njih troje zajedno budu roditelja. Mlada je zbog ove njene izjave poludela od besa i pobegla. Mladoženja je uskočio i bivšu devojku brzo izveo sa proslave.

Pročitajte još: U ZEMLJINU orbitu je 13. juna poslato 58 SATELITA, druga misija će biti 5 dana, a cela planeta biće POKRIVENA (FOTO)

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas