· · Komentari: 0
TRAGEDIJA

Devojka (21) pronađena MRTVA u kupatilu: Reči njene majke na sahrani KIDAJU DUŠU (FOTO)

Pronađena je mrtva u kupatilu svog stana

47396524_2137131656538869_3899940401959665664_n.jpg
Foto: Fejsbuk/Kirsti Smit

Kirsti Smit, mlada devojka iz Engleske, preminula je od posledica predoziranja drogom MDMA. Ova droga je poznata i kao ekstazi, a devojka je, kako je ispričala njena majka, probala opasni opijat prvi put u životu. 

Pročitajte još: Bil Gejts je za njega "mala maca": Evo ko je NAJBOGATIJI čovek svih vremena (VIDEO)

Kirsti je pronađena mrtva u kupatilu svog stana u kojem je živela sa dečkom. NJeni roditelji nisu mogli da poveruju šta se dogodilo. Ni u najluđim snovima nisu mogli da sanjaju da bi nešto ovako moglo da se desi njihovom detetu. Nisu znali da li je ranije uzimala opasne supstance ili ne, ali kako su izjavili posle njene smrti, ako se zaista drogirala onda je to krila veoma dobro.

Nekoliko dana pre smrti na poslu je dobila unapređenje, bila je dobra devojka i nije pokazivala nikad da je bilo šta muči. Kada je kasnije urađena toksikološka analiza, doktori su utvrdili da je mlada Kirsti prvi put konzumirala drogu, kao i da je uzrok smrti predziranje ovim supstancama.

Pročitajte još: POGINULA ČITAVA PORODICA: Otac, majka i dvoje dece krenuli na sahranu, pa nastradali (FOTO)

Kirstina sahrana je bila veoma emotivna. NJena majka se od ćerke oprostila rečima: "Bila je prelepa, voljena ćerka, sestra i tetka. Bili smo ponosni na nju. I dalje ne možemo da poverujemo šta se dogodilo. Nedostaje nam mnogo."

Pročitajte još: Reci mi koje su ti BOJE OČI i kazaću ti KO SI: ZELENOOKI imaju najveći libido, a šta je sa SMEĐIM i PLAVIM?

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.