Oglas
· · Komentari: 0
OPREZ

Devojka unakazila lice tretmanom za lepotu: Ima jaku infekciju i izgubila je vid privremeno (FOTO)

Devojka je odlučila da uradi sama tretman lica i napravila katastrofalnu grešku

1623936315_tili.jpg
Foto: Instagram printscreen/ tillywhitfeld
Oglas

Tili Vitfild, zvezda autralijanskog "Velikog brata", potpuno je uništila lice, pokušavajući da izvede trik za lepotu, koji je videla na Tik Toku. Nakon toga završila je u bolnici sa jakom infekcijom, a privremeno je bila izgubila vid.

Pročitajte još: Za devojke koje ih vole, a ne žele da se ošišaju: Napravite LAŽNE ŠIŠKE za 2 minuta (VIDEO)

- Ovako mi je lice izgledalo samo nedelju dana pre ulaska u kuću, a sad se jako šminkam ili stavljam masku od gline da to sakrijem - napisala je Tili u opisu fotografija unakaženog lica koje je postavila na Instagramu.

Najgora odluka koju je donela

Zbog problema sa bubuljicama, odlučila je da isproba trik, kako bi ih se rešila. Našla je savet od jedne devojke i sledila je njene saveta, za pravljenje preparata kod kuće. Ispostavilo se da je to najgora odluka koju je donela.

- Nemojte slušati savete u kojima se preporučuje da kod kuće napravite nešto što bi inače trebalo da urade stručnjaci u kozmetičkim salonima - rekla je Tili koja se sada kaje što je ikada i pomislila da bi joj savet s interneta bio od pomoći.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas