· · Komentari: 0
DIJETA

Dijeta CECE RAŽNATOVIĆ: Pevačica otkrila jelovnik kako je smršala i TRIK protiv gladi

Pevačica otkrila jelovnik

1620283750_ceca_rodjendan_14062017_006.jpg
Foto: Ataimages

Ceca Ražnatović, oduvek je važila za jednu od najzgodnijih pevačica na našim prostorima.

Pročitajte još: Nina Janković se porodila na Uskrs: Ćerki je dala staro ime, a sada je podelila fotograiju iz porodilišta (FOTO)

Iako to nije isticala, u jednom periodu se, kao i svaka žena ugojila, pa je odlučila da potpuno promeni način ishrane:

- Skroz sam promenila način razmišljanja o ishrani. Nije stvar u tome da li ću da smršam, već da jedem zdrave namirnice - rekla je Ceca i dodala:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

- Nikad nisam imala problem sa kilažom, jer mi je genetika odlična. Medutim, pre izvesnog vremena počela sam da se gojim. Suočila sam se sama sa sobom i rekla sebi da želim, pre svega, zdravije da živim! Posetila sam sjajnu nutricionistkinju, koju godinama znam preko zajedničkih prijatelja. Ona mi je stalno govorila: "Dođi, Ceki, da ti samo malo korigujem ishranu", a ja sam uvek nalazila izgovore da meni to ne treba. Bila sam ubeđena da se zdravo hranim, a uz sve to postila sam svaki post. Na kraju sam shvatila da želim promenu, pozvala sam je i zajedno smo napravile plan po kom se hranim. Pošto obožavam meso i salatu, ishrana mi se bazira na tome - kaže Ceca i dodaje da ponekad ima potrebu za slatkišima, ali je i za to pronašla rešenje:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

- Kada mi se jede nešto slatko, pojedem, ali po recepturi nutricionistkinje. Verovali ili ne, postoji recept za zdravi voćni puding. Takođe je važno biti umeren u svemu. I ako pojedete nešto što ne bi trebalo, bitno je da se sutra vratite svom režimu, a ne da govorite: "Od ponedeljka ću".

Osim što je promenila ishranu, pevačica je počela i da trenira.

- Pošto nisam ljubitelj vežbanja, pronašla sam najbolji način da ostanem u kondiciji a da ne moram da ostavim dušu u teretani. Otkrila sam čari EMS vežbanja - obučete odelo kroz koje ide struja. Ti treninzi traju pola sata, radi vam svaki mišić, a rezultati su odlični - dodala je Ceca i otkrila jelovnik:

Doručak: Ovsene pahuljice sa voćem i čija semenom Ručak: Orada i zelena salata Večera: Potaž od bundeve

TRIK SAVET: Ukoliko osetite glad, popijte čaj od đumbira jer on daje osećaj sitosti.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.