Oglas
· · Komentari: 0
drugačije

DIOR neobičnim filmom predstavio PROLEĆNU KOLECIJU: Mistično i bajkovito (VIDEO)

Odeća kao da smo ušli u bajku krasi prolećnu Diorovu kolekciju.

1615646548_Untitled.jpg
Foto: Printscreen/ You Tube/ Christian Dior
Oglas

Maria Gracia Čiuri dizajnerka je u čijim kolekcijama se često nalaze elementi fantazije

Kreativni direktor Diora crpi inspiraciju iz tarot karata, oživljava mistične likove i simbole poznate iz špilova. Zvuči porilično zanimljivo.

Pročitajte još: "Moda je prolazna, ali je stil večan": Ove savete Koko Šanel morate da primenite

U saradnji sa rediteljem Mateom Garoneom, dizajnerka Maria Gracia je predstavila kolekciju u vidu kratkog filma. Sniman je u zamku Samezano u Toskani. Zdanju iz daleke 1605. godine.

Dior priču započinje maldom ženom koja sedi i čeka da joj se pročita tarot. Ona je u kasičnom crnom odelu, sa crnom beretkom na glavi.

Pročitajte još: Ako nemate novca za novu garderobu poslušajte savet Viktorije Bekam, a dovoljna je bela košulja

Izvlači kartu i tada kreće bajka čiji likovi nose veličanstvenu Diorovu odeću. Nežnost njihovog stila prisutna je i u ovoj kolekciji. NJihovu bajku upotpunia je cvetna, duga haljina koja je tako karakteristična za stil ove modne kuće.

Dior nam na ovaj neobičan način poručuje da će romatičnost i nežnost biti deo prolećnog stila 2021. godine.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas