Oglas
· · Komentari: 0
enterijer

Dizajneri enterijera ističu ČETIRI STVARI na koje treba da obratimo pažnju prilikom UREĐENJA DOMA

U dizajnu enterijera, kao i u mnogim oblastima, trendovi dolaze i odlaze. Neki stilovi ostaju klasika koja ne prolazi, a većina će ipak biti zamenjena.

1617716135_Depositphotos_202831606_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Međutim, postoje neka pravila u dizajnu enterijera koja dizajneri poštuju bez obzira na vreme.

Koje greške ne bi trebalo da pravimo?

Veličina tepiha

Tepih često kupujemo na kraju i ne gledajući mnogo kako se slaže sa ostatkom enterijera. Važno je da ne bude premala za prostor, a ni prevelika. Treba da bude veličine koja odgovara i veličini nameštaja ili je za nijasu veća, nikako manja.

Pročitajte još: CRNU kuhinju žele sve domaćice, ali izbegnite greške koje vode do neželjenog utiska PEĆINE

Preterivanje sa nameštajem

Dešava se da kada nam se u salonu dopadne neki komad nameštaja kupimo jer nam se sviđa bez razmišljanja o tome da li nam je zaista potreban. Previše nameštaja "guši" prostor. Dizajneri ističu da kada niste sigurni uvek birate minimalizam, bolje je manje nego više.

Zavese

Obratite pažnju na dužinu zavesa. Često se dešava da su zavese pogrešne dužine. Izbegavajte one koje su iste dužine kao visina prozora. Zavese bi trebalo da padaju do poda, ovaj detalj čini veliku razliku kada je reč o celokupnom izgledu sobe.

Pročitajte još: Boje koje po feng šuiju donose lošu energiju: Nikako CRVENO u kupalitu, a kuhinju ofarbajte u OVE boje

Slike

Umetničkog dela poput slika na zidu trebalo bi da se nalaze u nivou očiju.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas