· · Komentari: 0
ASTRO

Dnevni HOROSKOP ZA 17. septembar: Ribe donose važnu ODLUKU, Škorpija uči lekciju, a Vage - OPREZ

Horoskop za petak, 17. septembar 2021. godine, upozorava Vagu da miran dan može da se pretvori u fijasko.

1631609476_Depositphotos_6166070_s-2019.jpg
Foto: Depozitfoto

Ovan

Vodite razgovore od kojih očekujete previše. Teme nisu važne, ali vi ste im dali na značaju. Nadmetanje u stavovima gubi svaki smisao jer krajnji cilj ne postoji. Ne trošite uludo reči, savetuje dnevni horoskop, naročito ako je prekoputa vas neko kome ne verujete.

Pročitajte još: Tri znaka će se do kraja godine zaljubiti: Prvi ulazi u TAJNU vezu, a sve ih na kraju čeka BRAK

Bik

Niste sasvim sigurni šta zaista želite. Moguće je malo poboljšanje raspoloženja iako neki problemi još uvek postoje. Ipak, možete odahnuti jer današnji dan ne donosi ništa spektakularno dobro, ali najvažnije, nema ni pogoršanja.

Blizanci

Trošite bespotrebno vreme na organizaciju puta a niste sigurni da je sve izvodljivo, savetuje dnevni horoskop. Suštinske stvari niste dovršili. Proverite dokumenta, uslove putovanja kao i sredstva koja su vam potrebna. Previdi vam mogu zakomplikovati dan.

Pročitajte još: Kako deca uče prema horoskopu: Ovan i Lav su zvezde, a tri znaka će u učionici doživeti ŠOK

Rak

Osećate da neko pokušava da vas ugrozi. Pobeda je moguća uz veliku borbu ukoliko budete istrajni, obećava dnevni horoskop. Mnogi od vas će u ovom periodu, na poslu, osetiti povećanu tenziju koja je rezultat promena koje su na pomolu, a nad kojima nemate nikakvu kontrolu.

Lav

Vreme je da se reorganizujete, savetuje dnevni horoskop. Čišćenje kako u svom domu tako i na radnom mestu stvoriće vam ambijent za realizaciju mnogih poslovnih projekata. Ali, ako se na trenutak isključite iz svih profesionalnih aktivnosti, shvatićete da centar sveta niste vi.

Devica

Predstoje vam prijatni poslovni razgovori, obećava dnevni horoskop. Iako ste u tajnosti povlačili neke poteze, vaš trud i zalaganje na radnom mestu nisu prošli neopaženo. S druge strane, blago zatezanje odnosa sa voljenom osobom je prolazno pa je uputno da se uopšte ne obazirete na to.

Pročitajte još: Venera prolazi kroz Devicu: Ko se sada ZAPOSLI to mu je POSAO ŽIVOTA

Vaga

Naizgled miran dan može da se pretvori u fijasko, naročito ako pokušate da improvizujete nešto što ne biste smeli da radite. Moć snalaženja u novim situacijama jeste odraz pametnih ljudi, ali, nije kraj sveta ni ako ponekad odustanete.

Škorpija

Pred vama je lekcija u kojoj morate da savladate svoju kolebljivost i nesigurnost, upozorava dnevni horoskop. To su osobine koje vas često onemogućavaju da poentirate pa čak i onda kada ste sigurni da ste u pravu. Verujete sebi, ne obazirite se na to šta drugi misle.

Strelac

Preokupirani ste finansijama, partnerskim odnosima i dilemom o nekakvom ulaganju. Od vas se očekuje da se prilagodite, a vaša reakcija je potreba da pobegnete. Savet je da istrajete u svemu, jer, dobitak koji možete ostvariti nije zanemarljiv.

Pročitajte još: Svrgnut, pa oteran u LUDNICU: Princ Đorđe Karađorđević i Tito su zajedno prizivali mrtve

Jarac

Mogući su problemi u ljubavnim odnosima, upozorava dnevni horoskop. U prošlosti ste slavili malu pobedu kojom ste partneru dali do znanja gde mu je mesto. Danas to dolazi na naplatu, a vaš autoritet može biti poljuljan ukoliko svoj ego ne obuzdate na vreme.

Vodolija

Osećate se kao da ste pod kontrolom, a to je u potpunoj suprotnosti s vašim temperamentom. Voljenoj osobi je potrebna podrška i nema dovoljno razumevanja za vašu hroničnu neozbiljnost. Opustite se, svaka ozbiljna tema preti neprijatnošću.

Pročitajte još: Astrolog Suzana Ban: Mars pokreće virus, a NAJKRITIČNIJI trenutak je susret sa Škorpijom

Ribe

Okolnosti vas navode da donesete odluku koja nije u skladu s vašom prirodom, najavljuje dnevni horoskop. Spremni ste na žrtvu, ali u dnu duše osećate da je sve to ponižavajuće po vas. Ne uzimajte sve k srcu, ako je u cilju višeg interesa, nije strašno ponekad pokoriti se.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.