· · Komentari: 0
šminkanje

Dobar izbor senke, karmina i pudera podmlađuje: Koju šminku treba da birate nakon 40. godine?

Šminka nam može biti najbolji saveznik ili najveći neprijatelj, sve u zavisnosti kako je koristimo.

1612003532_Depositphotos_171051092_s-2019.jpg
Foto: Deposit

Profesionalni šminkeri otkrivaju male cake koje svakoj ženi mogu da pomognu da za svega 10 minuta izgledaju znatno mlađe.

Pročitajte još: MODNI KOMAD sa kojim ćete izgledati lepo i lepršavo i u zimskim danima (FOTO)

Nakon 40. godine, svaka žena bi trebalo da sledi ova pravila:

Puder sa svetlucavim česticama

Koristite neutralne senke
Vreme je sa zaboravite na jarke nijanse poput plave, zelene ili bordo. Boje poput krem, svetlo roze ili boje slonove kosti će otvoriti oči i sakriti sve tragove starenja. Takođe, masne senke su apsolutno zabranjene. Umesto njih birajte one svilenkaste teksture.

Žene u zrelim godinama strogo moraju da izbegavaju teške pudere, jer će oni učiniti da lice izgleda beživotno i umorno. Puderi guste teksture se uvlače u sitne bore, pa umesto da sakriju tragove starenja, oni rade potpuno suprotno. Najbolji izbor za zrelu kožu su puderi sa svetlucavim česticama, srednje pokrivne moći.

Karmin u prirodnoj boji usana

Najbolji izbor su karmini u prirodnim tonovima, koji će istaći usne na pravi način, a ujedno dati licu svežinu.

Pročitajte još: Ovo, definitivno, MORATE nabaviti, jer kakvo će leto 2021. biti bez nje?

Sa rumenilom oprezno

Uvek birajte one u roze nijansama. Jedino tako ćete izgledati sveže i mladoliko.

Hajlajter je  vaš najbolji saveznik 

Samo malo hajlajtera ukoliko nanesete tik iznad jagodica, u trenu ćete izgledati znatno mlađe.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.