Oglas
· · Komentari: 0
RODITELJSTVO

Dobili su DEČAKA IZ SNA kako kažu! Čuvena Bler iz Tračare postala MAMA DRUGI PUT (FOTO)

Glumica Lejton Mister (34) i njen suprug Adam Brodi postali su roditelji drugi put.

1600430427_Depositphotos_242146392_s-2019.jpg
Foto: Depozit
Oglas

Par je pre nekoliko dana dobio sina za kog je tata na "twitch.tv" gde je i objavio vest o prinovi, napisao da je dečak iz sna.

Lejton Mister i Adam Brodi počeli su da se zabavljaju 2013. a venčali su se u februaru 2014. godine. Imaju petogodišnju ćerku Arlo Dej.

Pročitajte još: Za njim devojke uzdišu, jedan je od najpopularnijih pevača današnjice, a evo kako je IZGLEDAO na početku karijere (FOTO/VIDEO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Me and my hero #readyornotmovie

Objava koju deli Leighton Meester (@itsmeleighton) dana

Glumica koja se u mladosti izborila sa velikim porodičnim problemima, ostvarila je veliki uspeh glumeći Bler Voldorf u seriji "Tračara" koja se premijerno prikazivala od 2007. do 2012. godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

L’arte (literally always ready to eat)

Objava koju deli Leighton Meester (@itsmeleighton) dana

Gledamo je sada u seriji "Samohrani roditelji", a njenog supruga, između ostalog znate, i po ulozi u seriji "Okrug Oranž" gde je glumio Tobija Valinga. Uloga Džeza u seriji "Promising Young Woman" je nova rola.

Pročitajte još: LAGANJEM DO ULOGE: Ovih 5 glumaca su lagali da bi se dokopali željene uloge

Foto: Depozit

Blejk Lajvli koja je uz Lejton u "Tračari" igrala glvanu ulogu (Serena van der Vudsen) u braku je sa glumcem Rajanom Rejnoldsom i imaju tri ćerke.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas