Oglas
· · Komentari: 0
OSMEH

Svakog jutra ispred ogledala izgovorite ove reči i za nekoliko dana videćete PROMENU

Osmeh i pozitivan stav prema životi prolepšaće svaku ženu, a od pesimista bežite kao od kuge.

Depositphotos_209619352_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Nebrojeno puta je dokazano da je terapija smehom univerzalna, ali mi opet zaboravljamo da se smejemo, pogotovo kada nas stisnu brige. Ali hajde da se baš od sada pokrenemo i dane učinimo vedrijim.

Pročitajte još: Do zdrave i lepe kože u tri koraka: Ovo su ključne stavke za pravilnu negu

Rika Zarai, autorka knjige “Tajne moje prirodne medicine” savetuje da jutro započnemo na sledeći način.
- Pogledajte se u ogledalo i recite: “Kakav divan dan!” - poručuje Rika.

To vam se može učiniti smešnim, ali ipak izgovorite! Posle nekoliko dana videćete kako su vam dani zaista lepi. A, vaše nadbubrežne žlezde će vam biti duboko zahvalne.

Možda deluje šašavo, ali recept sa ogledalom je izuzetno efikasan!

Ako želite da budete dobrog zdravlja, smejte se što je češće moguće. I da, izbegavajte kao kugu pesimiste. Oni će vam preneti samo loše raspoloženje, ako ne i depresiju. Ne oklevajte u izboru filmova, već izaberite uvek one koji će vas nasmejati, razonoditi.

Pročitajte još: Zategnite kožu lica i vrata prirodnim putem: Potrebno vam je samo 10 minuta dnevno

Ona savetuje i da počnemo da pričamo smešne stvari, čak i ako smo ubeđeni da za to baš i nismo talentovani.

- U početku će vam biti teško, kasnije ćete shvatiti da i vi to možete, i to uspešno - tvrdi Rika Zarai.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas