· · Komentari: 0
TUŽNO

"Dok sam se porađala, muž me je VARAO sa mojom majkom": Tužna ispovest mlade mame (24) mnogima je slomila srce (FOTO)

Mlada mama je doživela šok posle porođaja, saznavši istinu koju je slutila.

1614007218_fada.PNG
Foto: Printscreen / Facebook / Jess Jane Aldridge

Novopečena mama Džesika Aldrič vratila se sa svojom bebom i utvrdila da je njen dečko pobegao sa njenom majkom. NJu je dečkom Rajan Šelton (29) izdao tako što ju je dok je bila u bolnici ostavio na najgnusniji način.

Pročitajte još: NEVEROVATNO: U hramu Ramzesa Drugog danas se desio redak fenomen (FOTO)

Ovaj mladi par živeo je sa Džesikinim roditeljima. Posle nekoliko nedelja od njihovog useljenja, ona je primetila da njena majka flertuje sa njenim dečkom. A kada se vratila iz bolnice saznala je da su oni zajedno i da su se preselili u novi dom, koji je 30 km udaljen od tadašnjeg stana.

Upoznavanje
Džes je bila sa prodavačem automobilskih delova Rajanom tri godine nakon sastanka posle upoznavanja preko društvenih mreža. Napustila je posao kućne pomoćnice pre nego što im je u septembru 2019. rođeno prvo dete.

- Trebala je da bude baka moje dvoje dece i pomaže mi da se brinem o njima, ali umesto toga ona je pobegla sa mojim dečkom. Slomljena sam, izgubila sam i mamu i oca dvoje dece - rekla je..

Pročitajte još: Nekada je bila MUŠKARAC, tvrdi da je pola tima Real Madrida spavalo sa njom, a njena nova objava ZAPALILA je Španiju (FOTO)

Kada je ostala trudna sa drugim detetom, Džes se preselila kod majke i njenog 56-godišnjeg supruga Erika. NJoj je to bila olakšavajuća okolnost, jer je tada imala drugi posao sa punim radnim vremenom i mislila je da će joj mama pomoći oko dece.

Ova mlada mama kaže da je najteži period bio kada je bio policijski čas tokom pandemije i kada su bili svi zajedno u kući. Tada je primetila da njena mama koketira sa njenim dečkom i to ju je jako iritiralo. Kasnije je shvatila da to traje mesecima i da je ona iz tog razloga oblačila kratke haljine.

Ona je drugo dete rodila putem carkog reza i Rajan joj se tada javio porukom da raskida jer mu je dosta što ga optužuje da je sa njenom mamom. On je došao u porodilište da vidi dete, pokupio je stvari i otišao. Ona tada nije znala da je on otišao sa njenom majkom.

Oni su čak i na Fejsbuku objavili da su zajedno

Nekoliko dana pošto je izašla iz bolnice, priznali su joj da su u vezi. Uzeli su sve stvari i otišli, ostavivši mladu mamu da sama plaća račune i brine o deci.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.