· · Komentari: 0
Neverovatno

"Dok smo menjali pozu jako sam zamahnula nogama, zavalila se na leđa, a onda je nešto PUKLO!"

Žena katapultirana tokom seksa

1600936029_Depositphotos_222860430_s-2019.jpg
Foto: Depozit

Jedna žena je pre nekolikom godina ostala paralizovana nakon što je tokom seksualnog odnosa katapultirana iz vlastitog kreveta. Onda je tužila proizvođača kreveta i tražila odštetu, piše BBC.

Kler Basbi iz Mejdenheda pretrpela je ozbiljnu povredu kičme kad je pala s visokog king-size kreveta s duplim madracem dok je s partnerom menjala pozu.

Ova 46-godišnjakinja je pravdu potražila na sudu. Naime, tužila je firmu Berkshire Bed Company jer su joj, navodno, prodali krevet s greškom.

Pročitajte još: ŠTA TO FATALNA ŽENA IMA ŠTO „OBIČNA“ NEMA? Ovih 10 OSOBINA ih odlikuje!

Firma je negirala da je njihov krevet uzrok povrede.

Sudija Bari Koter rekao je da je glavno pitanje u ovom slučaju je li krevet bio oštećen i jesu li povrede gospođe Basbi uzrokovane krevetom.

Na sudu je takođe pojašnjeno da je gospođa povređena oko 7 dana nakon što joj je dopremljen krevet dok je na njemu uživala s partnerom Džonom Maršalom.

Gospođa Kler na sudu je opisala kako je zamahnula nogama i zavalila se na leđa, no, prema njenim rečima, krevet je tada popustio i ona je pala ravno na glavu.

Pročitajte još: Tri NEOBIČNA MESTA u koje vas partner LJUBI otkrivaju mnogo toga

- Osećala sam se kao da sam katapultirana s kreveta. Prilikom pada začula sam zvuk kao da je nešto puklo.

Basbi kaže kako smatra da dva madraca na krevetu nisu bila međusobno dobro povezana te su nedostajali još neki delovi.

Pročitajte još: Da li muškarac PIJE ili je VEGETERIJANAC? U velikoj meri utiče na POTOMSTVO - evo i KAKO

Gospođin advokat, Vinston Hanter, kazao je da je tačno da su okolnosti ove nesreće pomalo neobične, no da je proizvođač kreveta svejedno odgovoran.

Advokati kompanije rekli su da je krevet bio propisno sastavljan te da delovi koji su nedostajali nisu mogli uzrokovati ovakvu nezgodu.

 Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.