Oglas
· · Komentari: 0
GENIJE

Doktor Rakovački je pre 80 godina u Beogradu lečio TESLINOM strujom mnoge bolesti, a aparati se nalaze u muzeju

Hiljade bolesnih, nevoljnika svih vrsta, dolazilo je po pomoć u Elektroterapijski institut u Beograd, gde ih je lečio dr M. Ilić Rakovački.

1604398738_TheLifeGuidee.PNG
Ispred vremena Foto: Youtube/ screenshot The Life Guide
Oglas

Oni kojima je trebalo, došli su do doktora Rakovačkog i iscelili se. Ovo su rečenice iz "Vremena", koje u broju iz februara 1940. godine celu stranu posvećuju "Teslinoj struji visokog napona po Cajlasovoj metodi kojom dr M. Ilić-Rakovački leči mnoge bolesti".

Novinar "Vremena" je posetio lekara.

Novinar beogradskih dnevnih novina posetio ga je u njegovom Elektroterapijskom Institutu, u Rimskoj ulici broj tri, kod Bajlonovog trga. Dok su u velikim, modernim čekaonicama, u udobnim naslonjačama, pacijenti sedeli čekajući strpljivo svoj red, novinar je sa dr Rakovačkim napravio poduži intervju.

Pročitajte još: Bio je OMILJEN SRPSKI VLADAR: Despot Stefan je SPAVAO OKOVAN i noću ŠETAO po selu, a razlog se i danas PREPRIČAVA (FOTO)

- Cajlasova metoda je racionalna primena Tesline struje visokog napona, sa svim kombinacijama. NJu je pronašao naš veliki naučnik Nikola Tesla još 1890. godine i uspešno je na sebi isprobao. On je upotrebio struju od oko milion volti. Na bazi toga otkrića, dr Cajlas je vršio uspešne eksperimente i, kada sam kod njega radio kao asistent pre deset godina, uspeo je da konstruiše i racionalno primeni aparaturu od oko 600.000 volti, kao prvi začetak.

Pročitajte još: "Svevideće oko" je DOKAZ: Među nama su POSMATRAČI i to je razlog zašto nas VANZEMALJCI OTIMAJU

Više od 50.000 pacijenata
Za deset godina primene ove  metode, kroz ordinaciju dr Rakovačkog prošlo je više od 50.000 pacijenata oba pola, raznih profesija, doba i oboljenja.

- Moja najnovija aparatura može da da od jedan do tri miliona volti, tako da se uspelo da danas lečimo pojedine slučajeve sa ultra kratkim talasima od oko 100 miliona treptaja u jednoj sekundi - ispričao je dr Rakovački.

Lečim ultra kratkim talasima.

Dr Rakovački je objasnio i praktičnu primenu Tesline struje visokog napona u tretmanima.

- Glavno je da se odredi dijagnoza bolesti. Kada smo sa tim načisto, onda se i kod svakog bolesnika bolest tretira i leči posebnim kombinacijama i dozama. Ali bolesnici istih grupa leče se u grupi, jer oni prenose, dopunjuju se elektricitetom, usled električnog pražnjenja aparature.

Pročitaje još: Rešenje TAJNE STARE 130 GODINA! Odao ga DNEVNIK: DžEK TRBOSEK je bio H. H. Holms, inače rođak MEGAN MARKL

Tekst o "najjeftinijem lečilištu u Jugoslaviji" Foto: Treće oko

Objasnio je dr Rakovački da je lekovitost struje visokog napona u tome što se "postiže oživljavanje degenerisanih ćelija, sa ovim, očigledno, i umrtvljenih organa, pod uslovom da već nisu potpuno mrtvi." Jedni bolesnici dobijaju električnu masažu, drugi jake talase, treći sitne, dok se lečenje ultra-kratkim talasima primenjuje samo u specijalnim i određenim slučajevima.

Ubija i bakterije
Struja jakog napona ima svoje specifično dejstvo na nervni sistem, na izmenu materija u telu, a ubija i bakterije koje se u organizmu nalaze. Toplota se ne oseća, pošto je dubinska.

Pročitajte još: Tražite je na POGREŠNOM mestu! Veljko tvrdi da se ATLANTIDA nalazi na dnu DUNAVA, poseduje i DOKAZE

Ultra-kratkim talasima postiže se visoka temperatura, unutrašnjim zagrevanjem, a tim se pojačava cirkulacija krvi. Tako se dolazi do korisne brže izmene sokova između krvi i tkiva, vrši se regeneracija ćelija.

Lepeza bolesti je široka

Lepeza tretmana bolesti upotrebom Tesline struje u Elektroterapijskom institutu bila je široka:

- To su razna nervna oboljenja. Hronična oboljenja zglobova i mišića, oduzetost, grudne bolesti, plućne maramice, srca, oboljenje čula vida, sluha, mirisa, astme, oboljenje želudačnog crevnog trakta, žučne kese, jetre, krvnih sudova, skleroze, izvesne forme crevnih čireva, oboljenje prostate, polnih organa, pri čemu se kombinuje ova metoda sa kratkim talasima, zatim giht, rahitična oboljenja kod dece. Naročito brzo se postižu pozitivni rezultati kod dečijih oboljenja kao paralize, malokrvnosti, slabunjavosti...

Pročitajte još: Misterija Hrtkovaca BRUJI SRBIJOM: Posle ZLATNE KACICE, lopovi PLJAČKAJU rimske vile pod okriljem noći i traže BLAGO (FOTO)

Tesla Foto:  Youtube/ screenshot The Life Guide

Novinara su, zato, interesovala i iskustva samih pacijenata. Onih koje je sama nevolja dovela u Elektroterapeutski institut u Rimskoj ulici. Pa konstatuje:
"Svet nagrnuo iz cele zemlje, kao na ćabu. Dolaze. Odlaze. Priča se. Ispreda se čitava legenda..."

Dete je bilo rahitično

U čekaonici žena drži u krilu devojčicu, staru oko tri godine. Priča:

- Bilo je to dete rahitično, mrzovoljno. Kosti i koža. Nemoć. Već sam bila očajna. I, eto... Drugo dete. Ipak, svratim opet, s vremena na vreme, kod gospodina doktora za uputstva, zbog ishrane...

Pročitajte još: Šokirani egipatskim HIJEROGLIFIMA u Australiji arheolozi imaju samo JEDNO OBJAŠNJENJE

Rat i godine koje su usledile prekrile su brzim zaboravom dr Rakovačkog i njegove metode lečenja. Neki su tvrdili kako je njegova dragocena evidencija nestala, jer nije bilo interesa da postoji nešto jeftino i efikasno, očigledno i veoma konkurentno u to vreme mnogo skupljim, mada ne i efikasnijim, konvencionalnim lekarskim metodama.

Arhiva u Teslinom muzeju krije bezbroj tajni Foto: Depozit

Teslinu postavku da je elektromagnetna ravnoteža u ćelijama osnovni preduslov zazdrav, normalan život, potvrdio je i nemački inženjer ifizičar Robert Endros, koji je serijom eksperimenata utvrdio daunutrašnji elektricitet omogućava ćeliji daradi prema sopstvenom ritmu...

Danas se trujom leče kičma i reuma.

Samo lečenje Teslinim strujama je s vremenom postalo vrlo efikasno u lečenju, pre svega, bolesti kičme, reume, artritisa, ali i za jačanje organizma i psihičko ozdravljenje.

Pročitajte još: ANTARKTIK krije NAJVEĆU TAJNU na svetu: ATLANTIDA se nalazi pod ledom?

Teslina medicina danas se primenjuje samo u osnovnom obliku, preko magnetnih polja i visokofrekventnih struja. Magnetna polja omogućavaju da se organi obnove, pošto je elektricitet u osnovi svih struktura. Visokofrekventne struje su u stanju da zaustave deobu bakterija i na taj način stvaraju uslove imunom sistemu da uspešnije brani organizam, a oba Teslina aparata za lečenje visokofrekventnim strujama nalaze se u Beogradu, u Muzeju Nikole Tesle.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas