Oglas
· · Komentari: 0
PRIRODNI LEK

DOMAĆI FLASTER za detoksikaciju stopala! Probajte već večeras

Ovi flasteri podstiču refleksološke tačke na stopalima i upijaju sve toksine iz vašeg organizma

1604012126_stopala.png
Foto: Pixabay
Oglas

Detoksikacijski flasteri mogu biti izuzetno skupi, a uz malo volje možete ih napraviti i u svom domu. Istočnjačka medicina ističe ovaj metod čišćenja celog tela već stotinama godina unazad koristi redovno, najmanje jednom mesečno.

Pročitajte još: DECA ga NE VOLE, ali ZELENI CVET ima više vitamina C nego POMORANDžA!

U Aziji čak postoji izreka koja kaže da starenje dolazi od stopala. U refleksologiji se za stopala kaže da predstavljaju drugo srce...

Alternativna medicina ističe da toksini u telu tokom dana kreću prema dolje, tako da se udaljavaju od vitalnih organa i nakupljaju u drugim delovima tela, pre svega stopalima. Naime, nakupljanje toksina dovodi do raznih degenerativnih bolesti. U Aziji čak postoji izreka koja kaže da starenje dolazi od stopala. U refleksologiji se za stopala kaže da predstavljaju drugo srce.

Foto: Depositphotos

Pročitajte još: Udahnite ih DUBOKO i pripremite napitak za JAČANJE CELOG ORGANIZMA

Kad se jastučići na stopalima ugreju, pore na koži se otvaraju i štetne materije iz krvi i limfe pod delovanjem vazdušnog pritiska izlaze kroz kožu.

Pročitajte još: Prebrodite to i BACITE IH! Četiri odevna komada koja IMAJU ROK TRAJANJA

Kako napraviti flaster za detoksikaciju

Isecite dva komada aluminijumske folije, u obliku kvadrata veličine 10 puta 6 centimetara. Napravite mešavinu od suvih biljnih sastojaka, kurkume, zelenog čaja, kamilice, orgnaskog dečijeg pudera, vitamina C u prahu i belog luka. Najbolje je da ih istučete pomoću tučka dok ne postanu kao prah.

Pročitajte još: PRAKTIČAN je, ali zašto ne bi bio i LEP? Pratite TRI pravila kada birate KIŠNI MANTIL

Prekrijte stopala komadom gaze i uvijte ovo noću preko stopala. Na kožu prvo ide jedan sloj najtanje gaze, pa biljna mešavina i na kraju folija. Omotati opet običnom ili samoljepljivom gazom da učvrstite flaster.

 

Kako deluje flaster za detoksikaciju

Tajna je u sloju organske supstance i metala na koži. Flasteri se mogu nalepiti na oba stopala ili na bolna mesta na telu. Ujutro ih odlepite, a noge očistite jer će biti lepljive i crne od ostataka flastera koji je upio toksine iz vašeg tela.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas