· · Komentari: 0
PRIRODNO

Domaći sastojci uz pomoć kojih ćete se rešiti LOŠEG ZADAHA, dobri su i za prehladu! (RECEPT)

Loš zadah nekad ume da nas dovede u veoma neprijatnu situaciju.

1605772531_Depositphotos_70611061_s-2019.jpg
Foto: Depozit

Svi smo se barem jednom našli u situaciji da, koliko god prali zube ili sisali mentol bombone, nikako se ne možemo da se oslobodimo neprijatnog zadaha iz usta.

Potrebno vam je:

  •     pola kašičice cimeta
  •     pola kašike meda
  •     2 limuna
  •     topla voda

Pročitajte još: Ako se borite sa LOŠIM ZADAHOM I KARIJESOM ZUBA ovo je jedan od razloga zašto se to dešava

Priprema:

Stavite cimet i med u činiju i dodajte toplu vodu. Mešajte dok se ne rastvori med i zatim dodajte limunov sok. Pomešajte sve dobro. Staviti smesu u teglu sa poklopcem i stavite u frižider. Isperite usnu duplju smesom. Ne treba da ga ispljunute, jer je mešavina zaista zdrava. Koristite mešavinu kad god poželite da osvežite usta iliimate loš zadah.

Foto: Depozit

Smesu možete koristiti kad god poželite!

Cimet i limun dezinfikuju usnu duplju i ubijaju bakterije koje uzrokuju loš miris, a med daje mešavini prijatan ukus.

Pročitajte još: Sprečava NESANICU, uklanja ZADAH i mnoge druge bolesti, a evo i RECEPTA

Iako će rešiti problem sa zadahom iz usta, ova kombinacija je veliki borac protiv virusa i prehlada, jer jača imunološki sistem i deluje kao antioksidans.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.