Oglas
· · Komentari: 0
ZANIMLJIVO

Dosada može da bude i DOBRA, sve zavisi OD VAS

Psiholozi smatraju da je dosada veoma korisna, jer se iz nje rađaju najbolje ideje.

Depositphotos_1995657_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Koliko puta vam se dogodilo da niste znali šta ćete sa sobom od dosade, pa vas je hvatala nervoza jer ste mislili da je to čisto gubljenje vremena? Ako vam se to ponovo desi, a izvesno je da hoće, nemojte da očajavate. Studije su pokazale da je dosada dobra za mentalni razvoj!

Pročitajte još: Jedna od NAJLEPŠIH ULICA SVETA se nalazi u SRBIJI i cela je pod BALDAHINOM! (Foto)

Roditeljima se savetuje da deci ne organizuju svaki trenutak u toku dana, već da ih puste da se ponekad i dosađuju. Vreme koje provodimo ne radeći ništa je dragoceno za svakog pojedinca, jer se tada um oslobađa svih spoljašnjih pritisaka, smatraju stručnjaci.

Dosada je korisna, pustite dete da se dosađuje

Svakodnevno smo preplavljeni raznim informacijama, a pauza od toga može da bude korisna za naš mozak, pomaže da se opustimo, oslobodimo stresa, ali i da dobijemo odgovore na mnoga pitanja koja nas muče. Kada nam je dosadno, naš um luta i počinjemo da razmišljamo, a to može da na pomogne da nađemo kreativna rešenja za mnoge zadatke i probleme, da poboljšamo odnos i komunikaciju sa drugim ljudima, ali i da shvatimo u čemu smo grešili, šta želimo i kako da to ostvarimo.

Pročitajte još: VAŽNO! Svakog dana odvojite pola sata za BRIGU, a evo i zašto

Ne zaboravite, ponekad se velike ideje rađaju baš iz dosade. Slobodno se dosađujte, bez griže savesti, jer nikad se ne zna šta dobro iz toga može da se izrodi.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas