· · Komentari: 0
oživite strast

Dosađujete se u braku? Ovih deset seksi i romantičnih susreta sa partnerom će sve popraviti! (FOTO/VIDEO)

Vratite romantiku u bračni život uz 10 simpatičnih i seksi ideja za ljubavni sastanak sa bračnim partnerom.

1623923571_couple-1718244_1920.jpg
FOTO: Depozit

U svakom braku je neophodno održavati romansu. To nije uvek lako, jer obaveze stoje na putu.

Srećom, postoji mnogo ideja za romantičan sastanak koji možete isplanirati zajedno, a koje vam mogu pomoći da ostanete bliski i povezani u paru - i da se lepo zabavite.

Izdvojite vreme za partnera i napravite veče za pamćenje! Iznenadićete se koliku će promenu  ovaj događaj napraviti u braku.

Ovih 10 ideja idealno je za oživljavanje romantike i davanje prioriteta vašoj vezi. Želite da vaš sledeći sastanak bude nezaboravan? Uronimo u tekst!

Pročitajte još: Šta muškarci prvo primete kod žene? Ne, nisu grudi, a ni usne!

1. Organizujte degustaciju vina i plesnu zabavu u vašoj kuhinji

Jednostavan trik koji možete primeniti u toku radne nedelje

Ta vina u kuhinji se neće sama popiti! Izaberite gomilu raznolikih sorti, napravite romantičnu plejlistu i provedite sjajnu noć u provodu kod kuće. Da malo začinite stvari, dodajte ovoj zabavi kodeks oblačenja: samo donje rublje.

2. Ponovite svoj prvi sastanak

Vratite se u prošlost i proživite taj magični prvi sastanak. Takođe možete odabrati još neku posebnu priliku za ponavljanje. Svaki datum i događaj koji je bio bitan za vašu vezu dolazi u obzir.

Foto: Depozit

3. Isprobajte igranje uloga

Zabavna i seksi ideja koju možete isprobati sa mužem je igranje uloga! Ovo je odličan način da začinite stvari u spavaćoj sobi. Igranje uloga možete produžiti i van kuće, poput susreta „nepoznatih ljudi“ u obližnjem baru. Za sve stidljive parove, spremili smo vam video sa savetima kako da uđete u svet uloga.

Ako se osećate pomalo stidljivo, ne bojte se, polako! Ne žurite i isprobajte jednostavne načine igranja uloga. Ne morate biti „lik“ da biste ovo uspeli. Možete pokušati da budete malo „zapovedniji“ ili pokorni, šta god vama i vašem partneru odgovara.

4. Provozajte se!

Budite spontani i uputite se u nepoznatom pravcu

Postoji nešto zaista romantično u laganoj zajedničkoj vožnji. Odredište je nevažno. Da biste dodali seksi momenat, pronađite neko super-privatno mesto za parkiranje vozila. Vratite se u tinejdžerske dane!

Kada ste poslednji put ostali budni do kasno u noć uz priču o ljubavi i maštarijama?

5. Ostanite budni i razgovarajte satima

Ko je rekao da razgovor nije seksi? Naročito kada razgovarate o svojim najdubljim tajnama i najintenzivnijem, zabranjenom maštanju. 

6. Gledanje u zvezde

Iskreno, ne znamo bolju romantičnu aktivnost za parove od gledanja u zvezde. Neka vam bude udobno uz pokrivač i druge neophodne stvari i pronađite savršeno, osamljeno mesto. Ovako možete da se zabaviti čak i u svom dvorištu. Bonus je privatnost koju vam daje dvorište, a svi znamo šta to znači.

Foto: Depozit

7. Igrajte poker u skidanje odeće

To ne mora biti poker, svaka igra može da se pretvori u izgovor za skidanje. Opustite se i uživajte u slobodi.

Foto: Depozit

8. Veče posvećeno njemu ili njoj

Kad smo već kod toga da uradimo nešto posebno, jedna od najromantičnijih stvari koju možete učiniti za supružnika je da im pružite noć u spavaćoj sobi koja je „samo njihova“. U osnovi, provedite jedno veče u potpunosti zadovoljavajući potrebe svog partnera. 

Pročitajte još: Kate Winslet, junakinja "Titanika", čuva Oskara u toaletu i ne skida ruke sa mladog supruga! (FOTO)

9. Pišite jedno drugom ljubavna pisma

Zaboravljena veština iz prošlih vremena

Izazovan zadatak, ali verujte da će rezultat biti vredan toga. Iskažite svoja najdublja osećanja prema partneru u pismu i zapečatite ga svojim omiljenim parfemom. Sigurno ćete mu izmamiti osmeh na lice!

10. Isprobajte boje za telo

Oslobodite svog unutrašnjeg umetnika slikajući po telu partnera, a onda zamenite uloge. Ne samo da je ovo poseban način da postanete intimniji, već ćete u isprobavanju otkriti i nove detalje na telu vašeg partnera, koje do sada niste primećivali.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.