· · Komentari: 0
ŠOK

Drama u ljubavnom životu Darka Lazića: Marina Gagić besna - "Ove izjave su pogubne za dečju psihu"

Ljubavni život Darka Lazića i dalje je dramatičan

1626093500_darko.jpg
Foto: Instagram printscreen/ darkolazicofficial

Taman kada su mnogi pomislili da su se strasti između Darka Lazića i njegove bivše verenice Marine Gagić stišale, naišao je novi problem.

Pročitajte još: Novi udarac za Britni Spirs: Popularnu pevačicu nakon 25 godina napustio menadžer

Darkova nova devojka, javno se pohvalila, kako je mali Aleksej nazvao "mama", što je veoma naljutilo njegovu bivšu verenicu Marinu, koja je zapretila da će, ako se ispostave kao tačne ove tvrdnje, prijaviti slučaj Centru za socijalni rad.

 "Ove izjave su pogubne za dečju psihu"

- Ako je zaista ona izjavila to, sigurno će Centar za socijalni rad morati da reaguje. Njenu izjavu sam videla, pitala sam Darka da li je istina to, ne sme da mi odgovori - kaže Marina za i ističe da Barbarine izjave mogu da utiču na psihu njenog i Darkovog sina Alekseja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gagic Marina (@gagic_marina)

-  Mislim da je ovo sramota izjaviti i, opet kažem, prijaviću ovo Centru za socijalni rad. Ove izjave su pogubne za dečju psihu - rekla je Marina, koja kaže da mali Aleksej ne provodi vreme ni sa Darkom, pa joj nije jasno odakle takva izjava.

Darko ne viđa sina

- Aleksej ne provodi vreme ni sa Darkom, a ne sa njom! Video ga je možda pre 2, 3 meseca kad je poslednji put bio kod njega. Kako je dalje rekla, pevač ne pomaže finansijski svom sinu već je za to zadužena Marinina porodica.

Pročitajte još: Fotografija Novaka ĐOKOVIĆA sa sinom Stefanom koja je ISTOPILA sva srca... (FOTO)

- Ne, samo zahvaljujući mojoj porodici Alekseju ništa ne fali - rekla nam je Gagićeva.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.