Oglas
· · Komentari: 0
novo

Duet koji smo dugo čekali: Milica Pavlović i Saša Matić ukrstili glasove (VIDEO)

Folk zvezde Milica Pavlović i Saša Matić predstavili su publici novu pesmu, "Oko moje".

1627981198_pjimage-10-.jpg
Foto: Ata/ You Tube/ printscreen/ TV Pink
Oglas

Dugo najavljivani duet folk zvezda, Saše Matića i Milice Pavlović, izašao je juče i za manje od jednog dana ima skoro milion pregleda na Jutjubu.

Dve velike zvezde ukrstile su glasove i publici pružili baladu koja će sigurno postati jedna od najslušanijih. Pesma nosi naziv "Oko moje", a autor je Miloš Roganović.

Pročitajte još: SVA U ZAVOJIMA NAKON POVREDE: Slavica Ćuktaraš se oglasila iz bolničke postelje (FOTO)

Nekoliko reči o pesmi dala je i sama Milica Pavlović:

- Koliko puta ste plakali iz nemoći? Koliko puta ste bili razočarani? Koliko puta vas je neko doveo u situaciju da sumnjate u svoju snagu? Ovo je pesma koja će vas naterati da ponovo verujete sebi! Da ne sumnjate u sebe! Da volite sebe! Jer, ako izgubite sebe, samo tada nemate ništa! A to nikada nije opcija! Nestrpljivo čekamo vaše reakcije, komentare, iskustva! Vole vas Milica i Saša! - napisala je pevačica ispod videa.

Pročitajte još: Seka Alekić se odlučila na veliku promenu:"Ne priliči mi jer sam majka"

Sudeći prema prvim komentarima na Jutjub kanalu, fanovi su oduševljeni.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas