· · Komentari: 0
VUNICA

Dugačak ŠAL, vrećast džemper, a nosi se i potpuno neočekivan štrikan deo garderobe

Letos je bila veoma popularna, ali u končanoj varijanti, jesenas se vratila nešto deblja, mahom vunena.

1607849684_Zivot.png
Foto: EPA

Pletena i heklana odeća već nekoliko godina o(p)staje u trendu, a ove ima posebnu notu, koja nas, osim na toplinu doma, asocira i provocira da smelo pokažemo ženstvenost kroz naglašen, razotkriveni seksepil.

Pročitajte još:  Psihoterapeut MIA je iznenađena: Epidemija je mnogima dala snagu da urade PRELOMNU stvar u životu!

Topao Foto: Život+

Tako se, sa visoko podignutim kragnama, rolke često nose bez donjeg dela garderobe, mada neretko prekrivaju samo kukove ili dosežu tek do pola butina.

Rukavi su dugački, pokrivaju celu šaku.

Rukavi su dugački, prekrivaju celu šaku, čime se pojačava utisak ušuškanosti, praveći kontrast naspram golih nogu, koje su samo u dokolenicama.

Zagasitcrvena boja je hit sezone, ali i siva.

Poželjno je da su šarene, sivkastih tonova, ledbele ili zagasitocrvene. Ako još preko rolke ili, ukoliko ste hrabriji, uskog pletenog kombinezona nalik bodiju, umesto kaputa ogrnete dugački pleteni kardigan, budite sigurni da ćete biti potpuno u trendu.

Pročitajte još: NJegovo veličanstvo KAPUT je opet zvezda zime! Evo koji su modeli u TRENDU

Zanimljivo je da nedra ne ostaju uvek pokrivena ove sezone. Osim rolki, nose se i bluze sa "ve" izrezom, kao i džemperi na preklop, koji blago otkrivaju poprsje. Ovakve odevne kombinacije odlično dopunjuju beretke, koje su odavno iskoračile iz stroja vojnih i policijskih uniformi.

Štrikano se ne ograničava samo na džempere, naprotiv! Foto: Život+

Simpatično nakrivljene romantične kapice mogu biti potpuno istog materijala i dezena kao rolke ili džemperi, ali i sa prugama koje se tek nekim od, mahom zemljanih tonova, "vezuju" za njih.

Detalj koji se uz njih još ističe je šal, naravno štrikani. Izrazito je dugačak, nosi se obmotan oko vrata, dok mu krajevi dosežu gotovo do poda.

Pročitajte još: Da li znate šta je MUF? Nije tašna!

Ukoliko želite da još izdaleka budete primećeni, u ruci nosite veliku torbu, napravljenu od istog prediva.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.