Oglas
· · Komentari: 0
ZDRAVE ŽIVOTNE NAVIKE

Dva jutarnja rituala koja će vam dan učiniti USPEŠNIJIM

Za kratke jutarnje rituale čini se da nemamo nikada dovoljno vremena, ali reč je o kratkim potezima koji nam mogu ulepšati dan.

1629668330_window-1148929_640.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

 

Najpametnija stvar koju sada za sebe možete uraditi svakog jutra je da uvedete kratka dva jutarnja ituala koji uključuju disanje i istezanje, koji će doprineti da se odmorni i čili uspustite u nove radne pobede.

Pročitajte još: Rotaciona DIJETA za avgust: Bez gladovanja gubi se 10 Kilograma! (SATNICA)

Na taj ćemo način podstaći metabolizam i dati organizmu podsticaj koji mu je potreban.

1. Otvorite prozor

Svako jutro otvorite prozor na 5 minuta i duboko dišite. Udahnite na nos i izdahnite polako i dugo kroz poluotvorena usta. Prozračivanje stana, ma koliko jednostavno zvučalo, često nam promakne, a važan je i neophodan dnevni ritual.

Pročitajte još: Letnja vegetarijanska DIJETA: Ukusna i efikasna! (JELOVNIK)

2. Istegnite se

Napravite jednostavne vežbe istezanja, u ležećem ili stojećem položaju. Duboko dišite i osetite kako se vaše telo budi. Dovoljno je pet minuta da osetite kako se energija u vašem telu pokrenula. Ovaj ritual će vam na početku dana pomoći da bolje i svesnije krenete u dan.

Ukoliko ga ponovite i uveče lakše ćete se opustiti, lepše i dublje zaspati.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas