Oglas
· · Komentari: 1
PRESLATKO

Dva psa čekala su devet meseci da upoznaju svog "malenog brata" i sada su nerazdvojni (VIDEO)

Brojne su rasprave o tome da li je dobro imati ljubimce u trudnoći i jesu li oni svesni da se u telu njihove vlasnice stvara novi život.

1616607415_beba-i-pas1.jpg
Foto: Printskrin / Facebook / The Dodo
Oglas

Iako se stručnjaci razilaze oko toga da li je dobro ili loše imati psa za vreme trudnoće, gotovo svi se slažu da psi mogu da osete promene i "nanjuše" trudnoću.

Pročitajte još: Oni će vam se uvući pod kožu: Ovo su najnežnije rase pasa

Kao što psi i mačke osete razne bolesti, tako osete i novi život u stomaku svoje vlasnice. Oni zapravo njuše hormone koje trudnica ispušta tokom tih devet meseci.

Ali iako se svi slažu da psi mogu da osete promene, jedni kažu kako ipak nisu svesni uzroka tih promena. Svaki pas će trudnoću prihvatiti drugačije. Neki će biti depresivni, neki indiferentni, ali većina će se radovati sa trudnicom i njenom porodicom.

Pročitajte još: Da vaša mačka bude srećna i zdrava, primenite ovih 6 saveta

Ovi psi su devet meseci iščekivali svog novog vlasnika. Bili su vrlo nestrpljivi, ali čekanje se isplatilo. Sada su nerazdvojni i jedva čekaju da svog malenog "brata" nauče pravim životnim vrednostima.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas