Oglas
· · Komentari: 0
NEGA

Dva sastojka koja odgovaraju svakom tipu kože: Evo kako na prirodan načun da negujete suvu kožu

Ukoliko želite da imate lepo čisto lice a da ne potrošite puno novca za preparate, soda bikarbona i kokosovo ulje su pravi izbor

1615568114_nega.jpg
Foto: depositphotos
Oglas

Ova dva sastojka odgovaraju svakom tipu kože, samo što se njihova srazmera menja. Da biste uočili zadovoljavajuću promenu kože, potrebno je da sa ovim potpuno prirodnim preparatom tretirate lice tri puta nedeljno, u roku od mesec dana.

Pročitajte još: Moć TREĆEG oka: Šta se tačno dogodi kada masirate ovu tačku i kako to PRAVILNO učiniti

Foto: Despositos

U malu činiju sipajte sodu bikarbonu, dodajte kokosovo ulje i dobro sjedinite. Količinu određujete prema svojim potrebama. Ukoliko imate osetljivu kožu odnos sastojaka treba da bude dva prema jedan, u korist kokosovog ulja (npr. dve kašike ulja i kašika sode bikarbone).

Dobijenu mešavinu kružnim pokretima utrljavajte na lice i potom isperite mlakom vodom. Po želji možete da ostavite da deluje do pet minuta i da zatim operete lice. Nakon ovog jednostavnog tretmana, koža lica biće glatka, sjajna i hidrirana. Ovakav način nege posebno se preporučuje damama koje imaju suvu kožu ili akne, kao i onima sa crvenilom ili osipom. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas