Oglas
· · Komentari: 0
DOMAĆE

Dve domaće maske za lice koje će vam OČISTITI I ZATEGNUTI kožu

Zaboravite na bacanje novca na skupe kreme i maske za lice.

1606127058_Depositphotos_7610563_s-2019.jpg
Foto: Depozit
Oglas

Sa ovim domaćim maskama, vaše lice će zablistati.

Banane su prepune sastojaka za sjajnu kožu: vitamin A koji bledi tamne mrlje i izglađuje grubu kožu, vitamin B za smanjenje suvoće, vitamin E za smanjenje pojave bora, a kalijum za vlaženje i hidrataciju.

Pročitajte još: Da li ugrožavate zdravlje modnim trendovima?

Tako voće daje savršenu potpuno prirodnu, domaću masku za lice koja kožu čini mekšom i izgleda sveže.

Maska sa bananom

Izgnječite zrelu bananu srednje veličine u glatku pastu, a zatim je nežno nanestite na lice i vrat. Ostavite da se stvrdne od 10 do 20 minuta, a zatim isperite hladnom vodom.

Pročitajte još: U 3 koraka napravite KOVRDžE koje će trajati ceo dan

Takođe, možete da pomešate 1/4 šolje običnog jogurta, 2 kašike meda (prirodni lek za akne) i jednu srednju bananu. Držite malo, pa isperite.

Sirćetne maske za lice

Foto: Depozit

Korišćenje sirćeta kao tonika za kožu datira iz vremena Helene Trojanske, a jednako je efikasno i danas.

Ova maska datira još iz Stare Grčke

Nakon što operete lice, pomešajte 1 kašiku jabukovog sirćeta sa 2 šolje vode kao završno ispiranje, kako biste očistili i zategnuli kožu.

Pročitajte još: Ovako se najednostavnije lepota održava na prirodan način

Možete napraviti i domaću masku za lice mešanjem 1/4 šolje sirćeta sa 1/4 šolje vode. Nežno nanesite rastvor na lice i ostavite da se osuši. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas