Oglas
· · Komentari: 0
NLO

Dve misteriozne LETEĆE KUGLE uhvaćene na kameri u dvorištu na Floridi! (VIDEO)

Dva misteriozna predmeta uhvaćena su kućnom kamerom u okrugu Flagler.

1620295688_Nenaslovljeni-dizajn_1000x0alo.png
FOTO: Printskrin/ Jutjub/ TH2O
Oglas

Vilijam Fuentes poslao je Foks-u 35 video na kojem se vidi kako dve svetlosne kugle koje lete nebom u njegovom domu na Palm Koust-u (Florida).

Neki od komentara su: U pitanju su 3 kugle; Mnogo se priča o NLO-u u poslednje vreme, međutim ove kugle nisu to, ali svakako spadaju u polje paranormalnog; Čini se da svetla ne lete. Izgleda da su to refrakcije sočiva od 3 svetla pričvršćena na jedan pokretni predmet...

Pročitajte još: ISPIRANJE ZLATA u Peku - Treba vam samo lopata, ispitak i sreća! (VIDEO)

Šta vi mislite, o čemu se radi?

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas