Oglas
· · Komentari: 0
LJUBAV

Džej Lo ima ljubavne muke: Ben Aflek se pojavio, a bivši bi da se pomiri!

Čim je raskinula sa Rodrigezom pojavio se Ben Aflek, a sada ponovo - preokret.

1620116521_jlo.PNG
Foto: Instagram/ screenshot jlo
Oglas

Moglo bi se reći da Dženifer Lopez (51) izgleda bolje nego ikada, ali i da se postavi pitanje: Da li Džej Lo sve vreme pušta lažne vesti?

Pročitajte još: Kako horoskopski znaci zamišljaju VENČANJE: Bik pravi feštu na livadi, Strelac na plaži, a o venčanju Lava svi pričaju

Džej Lo je napravila ršum na dobrotvornom nastupu Global Citizen "Vax Live" koji je održan u nedelju uveče. Ovom koncertu je, inače, prisustvovao i princ Hari, bez Megan. Međutim, mnogo je bilo zanimljivije što je u sali u Los Anđelesu viđen i glumac Ben Aflek, koji je došao sam.

Promenila je nekoliko kostima, ali žuti triko sa tangama! U publici je bio Ben Aflek!

U svakom slučaju, Džej Lo je promenila nekoliko kostima, srebrnu, pa mikro žutu haljinu, a najprimećeniji je bio žuti triko sa pink štraftom po sredini. Pevačica je imala mrežaste hulahopke, a triko je pozadi bio kao tange...

Raskinula veridbu, pa se pojavio Ben Aflek!
Opet viđena sa bivšim
Međutim, Džej Lo je sa Aleksom Rodrigezom u javnosti, posle raskida, viđena kako večera u restoranu u hotelu Bel Er, a upravo su tu imali i prvi sastanak 2017. godine.

Džej Lo je raaskinula veridbu sa Aleksom Rodrigezom prošlog meseca i oboje su izjavili da žele da "ostanu prijatelji". Ubzo su se pojavile glasine da se pevačica ponovo, tajno viđa sa bivšim dečkom - Benom Aflekom.

Pročitajte još: Pevačica u SEKSI izdanju: Ispod mantila ima samo jednu stvar i Instagram GORI (FOTO)

- Aleks se nada da će se pomoriti, a od kada je video u žutom trikou nade su mu sve veće - rekao je jedan zajednički prijatelj američkim medijima.

Aleks bi da se pomire, a ona baš i ne bi...

Pevačica je u poslednje vreme vidno romantična i nežnija nego pre. Dženifer je na nastupu u Los Anđelesu na bivu izvela majku Guadalupe i pevale su pesmu Nila Dajmonda "Sweet Caroline".

Pročitajte još: Dženifer Lopez bira BELU KOMBINACIJU: NJen stil možemo odmah da iskopiramo (FOTO)

- Hajde da pevamo kao uspavanku - rekla je romantična Džej Lo publici, a onda se okrenula koleginici Guadalupe i rekla joj: "Pevaj kao što si nekada meni pevala".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas