Oglas
· · Komentari: 0
POZNATI

Džej Lo sinoć nam je predstavila novi duet sa POZNATIM PEVAČEM performansom koji OSTAVLJA BEZ DAHA (VIDEO)

Svoju publiku oduševila je sinoć izvedbom na prestižnoj manifestaciji u Los Anđelesu.

1606136512_JL.png
Foto: Printskrin / instagram / jlo
Oglas

Sa kolegom,poznatim kolumbijskim pevačem, predstavila nam je dve nove pesme.

Poznata pevačica je zavodljivi nastup izvela sa kolegom Malumom, i tom prilikom je predstavila dve nove pesme: "Pa' Ti" i "Lonely", koje će biti u sklopu komedije "Marry Me", u kojoj oboje glupe, a film će biti premijerno prikazan u maju 2021. godine.

Pročitajte još: Darko Lazić sve mršaviji, a ovako je odgovorio kolegama koje su ga kritikovale

Dženifer Lopez se na sceni pojavila u providnom kombinezonu ispod kog je nosila crni bodi, pokazavši nam savršeno izvajano telo. Poznata kao vrsna igračica i pevačica, i ovaj put nas je oduševila nastupom.

Pročitajte još: TUŽNO I POTRESNO: Ovako se Milica Pavlović oprostila od svog voljenog dede (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 Nastup je obilovao vatrenim plesnim pokretima, koje su dopunjavali strastveni dodiri sa Malumom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by House of 3 (@house.of.3)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas