Oglas
· · Komentari: 0
GLUMICA

Džejn Fonda vratila u modu sedu kosu, pa se sada pola Holivuda ofarbalo u srebrno (FOTO)

Džejn Fonda je ponovo uvela u modu sedu kosu, pa je sada prate i ostale holivudske zvezde.

1618471046_EPADzejn.jpg
Foto: EPA
Oglas

Da nije Džejn Fonda (83) prestala da se farba više niko ne bi nosio sedu kosu! Šalu na stranu, ali nekadašnja Barbarela je odlučila da osedi. Odnosno, odlučila je da se ne stidi sede kose.

Pročitajte još: Ležerno i SEKSI izdanje glumice Jelene Gavrilović: Čizme do PREPONA i duboki šlic razvedrili dan Beograđanima (FOTO)

Ubrzo su počele da je slede i druge poznate ličnosti. Prvo je Patrik Dempsi zaključio da je ženama postao seksi sa sedom kosoma, a onda je i Bruklin Deker ponosno pokazala prosedu kosu.

Džejn je sedu kosu prvi put pokazala 2020.
Ima 83 godine
Džejn Fonda ima 83 godine, što znači da se farbala pola života!

Zahvaljujući stilisti Džeku Martinu, Džejn je sedu kosu prvi put pokazala 2020. godine na dodeli Oskara. Frizura joj je, zaista, lepo stajala, pa su i druge glumice zaključile da nikada neće biti mlađe farbanjem kose, pa su i one pokazale priroda izgled.

- Završila sam sa farbanjem, hemijom i bacanjem para - rekla je Džejn Fonda u emisiji Elen Dedžener u februaru ove godine.

Pročitajte još: Saveti zlatna vredni: Nikol Kidman za negovanje izdvaja 10 minuta dnevno, a ćerkama daje VAŽNE savete

Mnogi glumci se farbaju kako bi sakrili sede vlasi. To sve više rade i muškarci, a mnogima se i vidi, poput Majkla Daglasa. Jedan od retkih koji je odustao od pretvaranja je Ričard Gir. Sada je dobio dostojnog naslednika Patrika Dampsija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jane Fonda (@janefonda)

I mnoge mlade zvezde smatrajud a je srebrna boja lepa, pa su se, Ledi Gaga i Kajli Džener, ofarbale u belo.

Pročitajte još: U 70. godini izgleda kao devojčica: Neda Ukraden pokazala prirodni izgled bez šminke (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jane Fonda (@janefonda)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas