· · Komentari: 0
OTVORENO

Ovo su neostvarene želje Dženana Lončarevića

Pevač ispričao koji san još uvek nije ispunio

1605020418_dzenan.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Pink

Popularni pevač Dženan Lončarević komentarisao je novu pesmu Dina Merlina i istakao da mu se veoma dopala. 

Pročitajte još: Nina Seničar objavila FOTOGRAFIJU SA ĆERKOM i raznežila sve (FOTO)

- Presrećan sam što ima novu pesmu i što je odmah uspela da bude jedna od najslušajnijih. Ja ne volim te termine, ali odmah je bila u trendingu. Drago mi je da je jedna pesma uspela da pobedi, da se izdvoji. Inače, mene izluđuje to merenje i brojanje, mislim da danas ne možeš da izađeš na ulicu i da se nekome obratiš ako ne kažeš – „Imam 17 miliona“...

- Baš to ne volim. „Jutjub“ ne može biti merilo kvaliteta i uspeha neke pesme, jer može da klikne i onaj koga to ne zanima. Pa onda imamo to bustovanje, plaćanje... Mizika treba da se sluša, a ne da se gleda. Publika mora da oseti ono što ja osećam dok pevam. Ne mogu da otpevam ništa što ne razumem i ne osećam - rekao je pevač u emisiji "Kec na jedanaest". Kada je o njegovoj dugoj i uspešnoj karijeri reč, naglašava da ima još nekoliko želja. 

- Želja mi je da mi Džiboni napiše pesmu, i da je napišem nešto za Dina Merlina. Ako se to dogodi – ja sam sve uspeo, i srećan sam čovek. Večiti sam optimista, i u ovoj situaciji sa virusom, trudim se da cela situacija na mene ne utiče, da ne posustanem. Svirao sam sve vreme, na „Instagramu“ i na „Fejsbuku“ sam sigurno deset do 15 nedelja svakog dana imao koncerte uživo, želeo sam da se družim sa ljudima i da sa njima tako budem u kontaktu – rekao je Dženan i otkriva da li mu je Evrovizija neostvareni san.

Pročitajte još: Katarina Grujić otkrila detalje veze sa fudbalerom (FOTO)

- Bila mi je san, da, ali mislim da je trebalo da poslušam savet jednog prijatelja i da se ne pojavim na Beoviziji. Mislim da nisu razumeli moju pesmu. Mislim i da Beovizija nije posvećena slanju najbolje pesme na Evroviziju. Koncept tog takmičenja mi se ne dopada. Ne kažem da nema dobrih pesama, ali smatram da je trebalo da bude više kvalitetnijih numera - zaključio je pevač.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.