Oglas
· · Komentari: 0
PRIJATELJSTVO

Dženifer Aniston objavila fotografiju sa glumcem iz "Prijatelja" i otkrila šta je čudi kod njega (FOTO)

Glumica Dženifer Aniston na svom Instagram profilu čestitala je rođendan dugogodišnjem prijatelju i kolegi Pol Radu.

1617795014_94e86ae5c76fcb96e1c6c401add9f64c7b478d80.jpg
Foto: Depozit
Oglas

52-godišnja glumica objavila je nekoliko zajedničkih fotografija, a na jednoj od njih se našalila kako Pol nimalo ne stari.

"Srećan rođendan! Ne stariš, što je čudno, ali svejedno slavimo", napisala je Dženifer.

Pročitajte još: Žena Orlanda Bluma i popularna pevačica Keti Peri duhovito o majčinstvu. "Nemam vremena ni za depilaciju nogu"

Foto: Printskrin / Instagram / jenniferaniston

Aniston i Rod su zajedno radili na nekoliko projekata. Glumili su u seriji "Prijatelji" kao i u komedijama "Wanderlust" i "The Object of My Affection". 

Pročitajte još: Lidija Vukićević novom fotografijom ZAPALILA Instagram: Pogledajte struk ove žene! (FOTO)

Paul je proslavio 52. rođendan, a njegov mladoliki izgled već godinama je tema na društvenim mrežama s obzirom na to da se glumac gotovo nimalo nije promenio od početka 2000-ih, kad je glumio u 18 epizoda "Prijatelja" kao Majk Hanigan, koji se na kraju venčao sa Fibi.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas