Oglas
· · Komentari: 0
POZNATI

Dženifer Lopez ponovo sama? Poznati par stavio tačku na vezu dugu četiri godine

Strani mediji navode da su popularna pevačica i glumica Dženifer Lopez i bivši sportista Aleks Rodrigez stavili tačku na emotivni odnos koji je trajao nekoliko godina.

1615625570_Untitled.png
Foto: Printscreen / Youtube / JLoGreece4
Oglas

Kako strani mediji navode, Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez, koji su nedavno proslavili dvogodišnjicu veridbe, privatno su se razišli.

Pročitajte još: DžESIKA ALBA otkriva kako je naučila decu da sređuju kuću: Veoma kreativno

Neimenova izvor izjavio je da su njih dvoje sada razvojeni. - On je sada u Majamiju, sprema se za bejzvol sezonu, a ona snima film u Dominiknskoj Republici. 

Ono što sve buni je to, da je jedna stranica objavila navode jednog izvora koji kaže da je venčanje i dalje u planu i da je uključeno, iako je dva puta odlagano zbog pandemije virusa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Pročitajte još: Namerno izbačen? Ovaj deo intervjua sa Megan Markl nije emitovan (VIDEO)

- Dženifer i Aleks još uvek planiraju da se venčaju - rekao je taj izvor. - Veoma ju je zavoleo i srećni su zajedno. Neverovatno koliko se dobro slažu. Ona mu veruje kao nikome pre, i trenutno je u najboljem periodu života - kako u karijeri, tako i u privatnom životu. Aleks je prosto obožava- zaključio je izvor. 

Američki tabloidi Aleksa Rodrigeza su nedavno dovodili u vezu sa starletom (30) Madison Lekroj, ali je par brzo demantovao glasine o Aleksovoj prevari.

Međutim, ni Lopez ni Rodrigez još uvek nisu komentarisali glasine o raskidu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas