Oglas
· · Komentari: 0
PAROVI

Dženifer Lopez se preselila zbog Ben Afleka, a dala mu još jedan DOKAZ LJUBAVI

Dženifer Lopez je, baš, zaljubljena u Ben Afleka i neprestano mu dokazuje koliko ga voli.

1629267532_JLoIn.PNG
Foto: Instagram/ screenshot jlo
Oglas

Pošto je na rođendan zvanično objavila obnovljenu vezu sa Benom Aflekom, Dženofer Lopez je ljubav sa glumcem sada i podvukla sa crnim!

Pročitajte još: Kraljica Leticija u omiljenoj letnjoj haljini: Jednostavno i udobno (FOTO)

Dženifer Lopez obrisala slike sa Aleksom

Ne samo što su ozvaničili pred javnošću svoju vezu, već su Dženifer Lopez i Ben Aflek otišli na krstarenje po Mediteranu. Dženifer Lopez i Ben Aflek su se i javno pojavili na večeri.

Nema ni slika sa inauguracije Džoa Bajdena.

Dženifer Lopez je na još jedan način dokazala Ben Afleku da ga voli. Naime, ona je na Instagram profilu obrisala sve fotografije na kojima je zajedno sa Aleksom Rodrigezom, njenim bivšim verenikom. Naime, Dženifer Lopez je prvo "otpratila" Aleksa Rodrigeza, a onda je i obrisala njihove zajedničke fotografije. To uključuje i njihove slike sa inauguracije Džoa Bajdena!

Pročitajte još: Dženifer Lopez i Ben Aflek na večeri: Klasičan izgled i najmodernija suknja leta (FOTO)

Obrisala je sve bivše

Od svih inkriminišućih dokaza ostao je samo snimak na kojem Dženifer Lopez peva za novog predsednika, a na trenutak se vidi Aleks Rodrigez koji sedi između ostalih zvanica. Ostalih zajedničkih slika nema, a jedine muškarce koje je Dženifer Lopez ostavila su njeni saradnici.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Cenifer Lopez i Aleks Rodrigez su se zabavljali od 2017. godine, a marta 2019. godine su bili vereni. Par je odložio venčanje za 2020. godinu zbog epidemije, a bila je zakazana za prošli juni. Međutim, aprila ove godine oni su raskinuli.

Pročitajte još: Princ Hari ide u London sa kamerom, a srešće SAMO jednog člana KRALJEVSKE porodice

Dženifer Lopez i Ben Aflek traže kuću

- Bolji smo kao prijatelji nego kao par. Podržavaćemo poslove jedan drugom, Želimo jedan drugom decu - objavili su njih dvoje na društvenim mrežama.

Dženifer Lopez ima blizance Emi i Maksa (13) iz braka sa latino pevačem Markom Entonijem, a Aleks Rodrigez ima ćerke Natašu (15) i Elu (13).

Dženifer Lopez se preselila iz Majamija.

Dženifer Lopez je izjavila da u Los Anđelesu traži kuću sa Ben Aflekom i da se preselila iz Majamija, gde je živela sa Aleksom.

Pročitajte još: Sindi Kraford pokazala paradajz iz vrta pa se skinula u BIKINI i otkrila nešto na TELU (FOTO)

 Dženifer Lopez i Ben Aflek su se zabavljali 2004. godine, a zabavljali su se 2002. godine kada su se upoznali na snimanju filmu "Gigli". Par je glumio i u filmu "Jersey Girl", a on je igrao i u njenom spotu "Jenny from the Block". Verili su se novembra 2002. godine, a naredne godine su raskinuli veridbu zbog agresivnih medija koji su ih nazidali "Benifer".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas