Oglas
· · Komentari: 0
poznati

Dženifer Lopez u bež kupaćem oduševila: Izgleda kao na početku karijere (FOTO)

Dženifer sa ponosom nosi svoje godine.

1617635434_Depositphotos_50744029_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Sezona kupaćih kostima kod nas još uvek nije počela, ali na nekim delovima zemlje uveliko traje. Pevačica Dženifer Lopez na Instagram profilu postavila je nekoliko fotografija sa fotografisanja na plaži i oduševila. Za samo nekoliko sati njene fotografije broje skoro 2 miliona pozitivnih reakcija.

Dženifer za fotografisanje za strani magazin nosi bež, jednodelni kupaći, dok su aksesoari i šminka svedeni na minimalne mere.

Pročitajte još: Karleuša NAJSTRAŠNIJE isprozivala Cecu u emisiji: "Meni su se više o toj ženi usta osušila, ali..." (VIDEO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Pevačica mnogo vremena posvećuje vežbanju, ušla je u šestu deceniju, ali je i dalje u odličnoj formi. Gotovo da nema razlike u odnosu na mlađe dane.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas