· · Komentari: 0
MRŠAVLJENJE

E, ovo nam je SVIMA TREBALO! Ovo je hrana koja OBUZDAVA APETIT

Hrana od koje se ne talože masne naslage, ali hrana od koje ćemo se osećati sitima je san svih koji vode računa o svom izgledu

1600980582_supa.jpg
Foto: Pixabay

Postoje namirinice koje će život učiniti lakšim i rešiti vas viška kilograma. Upravo te namirnice će pomoći da jedete manje, a osećate se sito i zdravo.

Pročitajte još: OVIH 7 namirnica MOŽETE jesti uvek i BEZ griže savesti!

To su namirnice koje osim što su zdrave, u organizam će uneti i potrebne vitamine, minerale i vlakna koja su nužna za zdravo funkcioniranje našeg tela i uma.

Voda

Pročitajte još: Pupčana vrpca se prerano SEČE! Da se to radi samo nekoliko MINUTA kasnije desilo bi se nešto ODLIČNO

Sa nula kalorija, voda je uglavnom odgovor na sve kad je reč o našem tijelu. Kako biste smanjili apetit, pre svakog jela popijte čašu vode.

Jabuke

Žvakanje jabuke je dugačak proces, koji vašem umu daje vreme da registruje da li ste siti ili ne. Jabuke sadrže i puno vlakana, što nadomešćuje taj osećaj sitosti.

Zobena kaša

Pročitajte još: DIJETA 80/20 - Evo zašto je zvezde vole!

Zobena kaša je jedna od najzdravijih oblika ugljenih hidrata, a nizak glikemijski indeks znači da polako ulazi u krvotok, zbog čega se mnogo duže osećate sitima.

Koštice od lana

Pročitajte još: Da li ste čuli za JAPANSKU VODU? Možete je napraviti kod kuće, a ovo su njene PREDNOSTI

Sirove koštice od lana su bogat izvor omega 3 masnih kiselina i vlakana. Što više vlakana uključite u svoju ishranu, to će se polako podizati nivo šećera u krvi, a time ćete duže ostati siti.

Šljive

Poznate kao hrana koja skuplja, šljive vam pomažu da se borite sa željom za šećerom i zadovoljavaju vašu potrebu za slatkim.

Supa

Za predjelo pojedite supu i osećaćete se sito i pojesti manje glavnog jela i deserta.

 Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.